Galatasaraylı Necati: Hedef Avrupa'da başarı

Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu ve artık Avrupa’da başarı yakalamaları gerektiğini iddia etti. Necati Ateş, geride kalan sezonun lig şampiyonu olarak öz güvenlerinin de üst seviyede bulunacağını kaydetti.

Galatasaraylı Necati: Hedef Avrupa'da başarı

Necati Ateş, GSTV'ye yaptığı açıklamada yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunurken, ''Yeni sezona şampiyon unvanı ile çıkacağız. Şampiyon bir takımın oyuncuları olarak öz güvenimiz her zaman üst seviye bulunacak. Unvanımızı korumak için sahaya çıkacağız. Bu da her zaman bize bir artı güç kazandıracak.'' dedi.

Öncelikle kampı değerlendiren Necati Ateş; “Hava şartları olsun, sahanın zemini olsun, her şey şuan çok iyi gidiyor. İnşallah bu kamp döneminde çok iyi çalışırız ve iyi kondisyon depolarız. Ondan sonra zaten yavaş yavaş hazırlık maçları gelecek. Önemli olan sıkıntısız sakatlıksız kamp dönemi geçirmek. İnşallah böylede geçer.” şeklinde konuştu.

Yeni sezona şampiyon ünvanı ile çıkacaklarını belirten tecrübeli golcü, “Şampiyon bir takımın oyuncuları olarak öz güvenimiz her zaman üst seviye olacak. Ünvanımızı korumak için sahaya çıkacağız. Bu da her zaman bize bir artı kazandıracak. Sırtımızdaki yük artık arttı ve bunun bilincindeyiz. Bunu kaldırabilecek de bir takımız. Çünkü çok iyi bir hocamız, harika bir taraftarımız, çok iyi bir yönetimimiz var. Herkes bizim arkamızda. Başarmak için bizim sadece sahaya çıkıp işimizi yerine getirmemiz gerekiyor.” dedi.

Necati Ateş yeni transferlere de değinerek, “Öncelikle gelen arkadaşlara başarılar diliyorum. Hepsi çok kaliteli oyuncular. Rekabet her zaman başarıyı getirir. Formayı almakta daha çok çalışmayı gerektirir. Onun için biz gelen arkadaşlarla beraber formayı almak için mücadele edeceğiz. Kim sahaya çıkarsa çıksın Galatasaray’a faydalı olabilmek için sahada her şeyini verecektir.” diye konuştu.

Başarılı futbolcu son olarak gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceklerini dile getirerek sözlerini şöyle tamamladı:

“Şampiyonlar Ligi çok elit bir kategori. Biz de bu kategoride olduğumuz için çok mutluyuz. Orda çok başarılı olmak istiyoruz ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. İnşallah bu sene bizden beklenenleri karşılamak için her şeyi yapacağız. Avrupa’da artık bir başarı gelmesi gerekli diye düşünüyorum.”

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz