Galibiyet hasretine devam

Ligin güçlü ekiplerinden Ankara Demirspor’la Diyarbakır’da 1-1 berabere kalan Diyarbekirspor, üst üste 13.maçında galip gelemedi. Sakat ve cezalı oyuncuların yokluğuna rağmen takımın sergilediği mücadele ise gelecek için umut verdi.

Galibiyet hasretine devam

2.Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon tek galibiyetini ilk haftada Somaspor’u 1-0 yenerek elde ettikten sonra tam 13 maçtır kazanamayan Diyarbekirspor, Play-Off iddiasındaki Ankaa Demirspor karşısında da bu özleme son veremedi.

Çekişmeli ve kıran kırana geçen maçın her iki devresinde de dirençli bir mücadele ortaya koyan Diyarbekirspor’da kaleci Kurtuluş Yurt yaptığı başarılı kurtarışlarla öne çıktı.

Konuk takım, 45+6.dakikada Alperen Kuyubaşı’nın kornerden gelen topu kafayla ağlara göndermesiyle 1-0 öne geçti.

Beraberlik Golü Cihan Aydın’dan

İkinci yarıda beraberlik için yüklenen Diyarbekirspor, Cihan Aydın’ın ceza sahasında yaptığı plese vuruşla skoru 1-1’e getirerek galibiyet için umutlandı. Son dakikalardaki çaba sonuç vermeyince mücadele 1-1 tamamlandı.

Önceki maçlarına oranla umut veren bir görüntü ortaya koyan Diyarbekirspor, gelecek hafta deplasmanda şampiyonluk adayı Kocaelispor’la puan mücadelesine çıkacak.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler