Galibiyetten başkası yalan

Saha ve taraftar avantajını kullanarak 3 puana ulaşmak isteyen Diyarbakırspor, son 3 haftaya kümede kalma yolunda avantajla girmek istiyor.

Galibiyetten başkası yalan
Tribünlerin dolması ve rakibe psikolojik baskı kurulması için sürekli çağrılar yapılıyor.

HEDEF MUTLAK 3 PUAN Ligde kalmak için son 4 maçını final havasında oymayacak olan Diyarbakırspor, bu serinin startını bugün kendi sahasında verecek. Ligde iddiası kalmayan ancak geçen hafta şampiyonluk adayı Balıkesirspor’u yenerek dikkatleri üzerine çeken Konya Torku Şekerspor’la kozlarını paylaşacak olan Diyarbakırspor,son 3 haftaya avantajla girmek istiyor. Yeşil-Kırmızılı takımın Atatürk Stadı’nda 3 puan kovaladığı aynı saatte Tokatspor da İstanbul’da Gaziosmanpaşa karşısında kazanmaya çalışacak. Bugünkü maçlardan sonra Diyarbakırspor’un 3,Tokatspor’un ise 2 maçı kalacak. Diyarbakırspor,3 hafta önce bay olmuştu,Tokatspor ise gelecek haftayı bay geçirecek.

Diyarbakırspor’da Murat Kürüm ve Mustafa Kuru,Konya temsilcisinde de Ümit Aydemir ve İshak Topçu kart cezalısı oldukları için bugün forma giyemeyecekler.

‘BU PAZAR’I TAKIMA AYIRIN’ Yönetim bilet fiyatlarını 3 ve 5 TL olarak açıklarken, taraftar desteğinin sağlanması için çağrı yapıldı.

Tribünlere en az 10 bin taraftarın gelmesi halinde bu tablonun rakip üzerinde büyük bir psikolojik baskı oluşturacağı düşünülüyor. Futbol Şube Sorumlusu Nafiz Bedirhanoğlu,tek 1 puan kaybına dahi tahammülleri olmadığını söyleyerek taraftara çağrı yaptı. Bedirhanoğlu,”Kalan 4 maçı da kazanmak zorundayız. Öncelikle Konya maçını geçmemiz gerekir. Taraftar desteği çok önemli. Ne kadar fazla kalabalık ve coşku olursa o derece sonuca etki eder. Diyarbakırlılar,Pazar gününü evde veya gezmeye çıkarak değerlendireceklerine bu kentin ortak değeri Diyarbakırspor’un maçına gelerek geçirsinler.” ifadeleriyle destek çağrısında bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz