Huzursuzluk mu var?

Diyarbakırspor’da yaşanan başarısız sonuçların takım içindeki gruplaşma ve aile ortamının olmamasından kaynaklandığı iddia edildi.

Huzursuzluk mu var?
Yönetimin her fırsatta verdiği para cezalarının da bu yükü kaldırmakta zorlanan genç futbolcuları iyice gerdiği konuşuluyor.

RAKİPLER İÇİN KOLAY LOKMA 26 maçta 4 galibiyet,5 beraberlik ve 17 yenilgi, toplanan puan sayısı sadece 17..19 gol atarken,kalesinde 49 gol gördü. Bu istatistikler Diyarbakırspor’a ait. Kocaelispor ve Tokatspor’dan ligin en fazla gol yiyen takımı olan Diyarbakırspor,aynı zamanda ligin en az gol atan 3 takımından biri.

Ligin ilk haftalarında yenilmesine rağmen dirençli futboluyla umut veren Diyarbakırspor, ligin sonuna doğru kümede kalma direnci artması beklenirken sahada hiçbir varlık göstermeyerek rakiplerine bir bir teslim oluyor.Özellikle son Balıkesir maçında antrenman maçında yenilmeyecek gollerin yenilmesi ve sahadaki ruhsuz mücadele bardağı taşıran son damla oldu.

‘TAKIMDA AİLE ORTAMI YOK’ Bu tablonun nedeni olarak ortaya değişik iddialar atılıyor. Futbolcular arasında gruplaşmalar yaşandığı,bunun saha içine yansıdığı,bir takımın başarısı için gerekli olan takımdaşlık ve aile ortamının olmadığı konuşuluyor. Bir diğer neden ise yönetimin her fırsatta verdiği para cezaları, özellikle de deplasmanlarda kamp yapılan otellerdeki ekstra harcamaların futbolculara fatura edilmesi.

Bazı futbolcuların henüz genç yaşta özel hayatlarına dikkat etmediği ve profesyonelce davranmadığı öne sürülürken,takımın ligde kalması için yaşanan bu sıkıntıların aşılması gerektiği ifade ediliyor.

Taraftarlar dışarıya yansıyan iddialarla ilgili hem yönetimi ve teknik heyeti hem de futbolcuları eleştiriyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz