Numanoğlu'nun korkusu

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Numanoğlu, son haftalarda değişik güçlerin saha sonuçlarına müdahale edebileceğine dikkat çekerek,bunun önüne geçmek için özellikle iç sahadaki maçları kazanmaları gerektiğini söyledi.

Numanoğlu'nun korkusu

Numanoğlu,”Kocaelispor maçı bana göre kolay değildir. Şehir olarak bütünleşmemiz lazım.” dedi.

‘ÇORUM’DAN DEĞİL TOKAT’TAN’……

Pazar günü Kocaelispor’la karşılaşacak olan Diyarbakırspor’da Teknik Direktör Levent Numanoğlu,Uzay Tv ve gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.Ligin son haftalarına rahat girmeleri gerektiğini anlatan Numanoğlu,”Ligin son haftalarına doğru iddiasız takımlar çoğalacak. Bu daha büyük tehlikedir. Çünkü o zaman işin içine başka şeyler giriyor maalesef. Maddi yönden ve lobi bakımından gücü olanlar avantajlı olacak. İşi bu noktaya bırakmamalıyız. Son haftalara girmeden rahatlamamız gerekir. Bunun için de kendi sahamızda yapacağımız 5 maçta gerekli puanlar toplamalıyız. Bu hafta Tokatspor-Çorumspor maçı var. Tokatspor’u daha tehlikeli görüyorum.Çünkü fikstür avantajı var. Çorumspor’un ise fikstürü kötü. Bu nedenle Pazar günü bu iki takımın yapacağı maçın berabere ya da Çorumspor’un galibiyetiyle sonuçlanmasını isterim.” dedi.

‘KOCAELİSPOR MAÇI TEHLİKELİDİR’

Kocaelispor karşılaşmasının tahmin edilenin aksine zor olacağına dikkat çeken Numanoğlu, Çorumspor maçındaki tribün desteğinin olmasını istediğini ifade etti. Numanoğlu,”Rakibimiz son haftalarda iyi sonuçlar almasa da futbol olarak yükselişte. Ligden düşmeleri kesinleşmek üzere olduğu için bize göre rahat durumdalar. Eğer dikkat etmezsek canımızı yakarlar. Bu konuda çok dikkatli olmak zorundayız. Çorumspor maçında güzel tablo vardı. Aynı ilgi ve bütünleşmeyi bu hafta da bekliyoruz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bundan önceki haftalarda yaptığımız hatalarla ilgili de önlem almaya çalışıyoruz. Aynı golleri yiyoruz.Bunun için de daha dikkatli olacağız inşallah “ diye konuştu.

Öte yandan taraftarlar, maç günleri Atatürk Stadı maraton tribününde tek kapının açık olmasına tepkili. Taraftarlar, yönetimden diğer kapıların da açılmasını istedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz