'Of' değil, halay çek

Diyarbakırspor,kazanması halinde ligde kalmasını müjdeleyecek Ofspor maçı için bugün karadenize uçuyor.

'Of' değil, halay çek
Teknik patron Numanoğlu,”3 puan için oynayacağız ancak 1 puan da ligde kalma şansımızı artıracak.” dedi. Bu arada Tokatspor taraftarının maça gelecek olması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

RAKİBİN KASETİNİ İZLETTİRDİ Diyarbakırspor, Pazar günü oynayacağı önemli karşılaşmanın Diyarbakır’daki hazırlıklarını tamamladı. Ofspor’un Balıkesirspor’u deplasmanda 5-2 mağlup ettiği maçın kasetini temin eden Teknik Direktör Levent Numanoğlu, rakibin eksi ve artıları konusunda hazırladığı analizi futbolcularla paylaştı. Ofspor’un iyi hücüma çıkan,etkili pas yapan bir takım olduğuna dikkat çeken Numanoğlu,her takım gibi Trabzon ekibinin de zaafları olduğunu belirterek, rakibin etkili taraflarına önlem alıp zaaflarından yararlanmaya çalışacaklarını söyledi. Numanoğlu,”3 puan alırsak ligde kalmanın en büyük adayı biz oluruz. Bu nedenle kazanmak için mücadele edeceğiz. Ancak buradan alacağımız 1 puan da son 2 haftaya avantajlı girmemizi sağlayacak.” dedi.

METİN’İN DURUMIU BELİRSİZ Diyarbakırspor kafilesi bu akşam Ankara aktarmalı uçakla Trabzon’a giderek buradan da karayolu ile Rize’ye geçerek Dedeman otelde kampa girecek. Maç gününe kadar burada kalacak olan Diyarbakırspor, Pazar sabahı karayolu ile Of ilçesine geçecek.

Sakatlıkları bulunan İbrahim Nazlıcan ve Suat Temircan kadroya alınmazken, Metin’in durumu bu sabah belli olacak.

Bu arada Tokatspor’lu taraftarların Ofspor-Diyarbakırspor maçına gelmek için organizasyon hazırlığı yapması kafalarda soru işaretleri bıraktı. Ofspor kulübünün bu durumdan rahatsız olduğu ve Tokat’tan gelecek taraftarlara yer vermeyeceği belirtiliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz