'OF'sayta düşmeyelim

Ligde kalmak için yakaladığı avantajı kaybetmek istemeyen Diyarbakırspor’da Ofspor alarmı verildi.

'OF'sayta düşmeyelim
Yeşil-Kırmızılı takım, Trabzon’dan 3 puanla dönerek son 2 haftaya Tokatspor’un 4 puan önünde girmek istiyor.

YÜKSEK MORALLE HAZIRLANIYOR Son 3 haftaya girerken ligde kalma yolunda yeniden avantaj sağlayan Diyarbakırspor’da tüm gözler deplasmanda oynanacak Ofspor karşılaşmasına çevrildi. Sakat ve cezalı futbolcusu olmayan Diyarbakırspor, çalışmalarına moralli şekilde başlarken kafilenin Cuma günü Trabzon’a gideceği açıklandı.

Teknik Direktör Levent Numanoğlu,geçen haftayı çok avantajlı kapattıklarını belirterek, lig sonunda kötü bir sürprizle karşılaşmamak için Ofspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi. Numanoğlu,”Bizim kazanmamız ve Tokatspor’un da yenilmesiyle adeta 6 puan kazandık. Kritik bir süreçte avantaj bize geçti. Artık ligin sonu geliyor. Bu saatten sonra avantajımızı kaptırmamalıyız. Bunun için Ofspor’u yenmemiz gerekir.” diye konuştu.

‘SAYGI DUYULACAK BİR RAKİP’ Ofspor’un şampiyonluk adayı Balıkesirspor’u deplasmanda farklı yendiğine dikkat çeken Numanoğlu,Pazar günü zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade etti. Bu maçı kazanmalarının çok şeyi değiştireceğini anlatan Numanoğlu,”Konya Şeker maçının belirli bölümlerinde iyi oynadık, maçın genelinde de iyi futbol oynayamadık. Ama burada önemli olan iyi futbol değil 3 puandır. Kazanmayı başardığımız için çok mutluyuz. Pazar günü yine zor bir maça çıkacağız. Ofspor ligde iddiası olmadığı halde geçen hafta Balıkesirspor gibi zirve adayını farklı yenerek ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Hafta içinde rakibimizi iyi analiz edeceğiz. Kazanırsak son 2 haftaya nispeten daha rahat gireriz.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz