Şanlıurfaspor küme mi düşecek?

Trendyol 1.Lig'den averajla küme düşen Tuzlaspor'dan futbol dünyasını sarsan bir iddia ve hamle geldi.

Şanlıurfaspor küme mi düşecek?

Şanlıurfaspor'un, Türkiye Futbol Federasyonu'nun istediği Ulusal Kulüp Lisans belgesini almak için evrakta sahtecilik yaptığına dikkat çeken Tuzlaspor, konuyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Konuyu incelemeye başlayan TFF'nin vereceği karara göre Şanlıurfaspor'un kaderi belli olacak.

İŞTE TUZLASPOR'UN ŞOK ETKİSİ  YARATAN AÇIKLAMASI 

"Astor Enerji Şanlıurfaspor kulübünün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen Ulusal Kulüp Lisans belgesini almak için istenen kriterleri yerine getirmek için  evrakta sahtecilik yaparak 

Gençlik Ve Spor Bakanlığı'na ait jeneratörü kulübün malıymış gibi gösterdiği, SGK ve diğer ilgili kurumlara sahte belge ibraz ettiği, futbolcuların yerine imza atarak suç işlediği ve Türkiye Futbol Federasyonu' nun kulüplere uygulanan Mali kriterlerle ilgili talimatının 48.maddesine aykırı hareket ettiği tarafımızca tespit edilmiştir.

"MAĞDURİYETİMİZ GİDERİLMELİ "

Şanlıurfaspor'la puanı eşit olduğu halde gol averajıyla ligden düşen Kulübümüz, yaşadığı bu mağduriyetin giderilmesi amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu nezninde gerekli belgelerle beraber girişimlerde bulunmuş olup Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sn. Mehmet Büyükekşi ile konuyla ilgili görüşme gerçekleştirmiştir.

Federasyonun ilgili kurullarının sunmuş olduğumuz belgeler ve deliller ışığında hakkaniyetli bir karar verileceğine olan inancımız tamdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Diyarbakır Söz