Sinirimden çatladım

Sezonun en önemli karşılaşmasını uzatma dakikalarında yediği golle kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Diyarbakırspor’da teknik direktör Numanoğlu,2.golde inanılmaz bir hata yaptıklarını söyledi.

Sinirimden çatladım
Numanoğlu,”Bu hatayı hiçbir profesyonel takım yapmaz. Böyle bir maçın sonunda bu hata yapılır mı?.Sinirimden adeta çatladım.” dedi.

‘UZAKLAŞTIR GİTSİN, NİYE TOPU TUTUYORSUN?’   Uzatma dakikalarında yediği golle Tokatspor’a 2-1 yenilerek son 4 haftaya rakibinin 2 puan gerisinde giren Diyarbakırspor’da teknik direktör Levent Numanoğlu, hakemin bitiş düdüğünden sonra adeta çileden çıktı. Numanoğlu,”Doğrusunu söylemek gerekirse ilk yarı en az 4-0 yenik duruma düşebilirdik. Çok mahkum oynadık ve açıklar verdik. Şansımız yanımızdaydı da rakip bunları atamadı. İkinci yarı elimize geçen şansı iyi kullanıp beraberliği yakaladık. 10 kişi kaldıktan sonra beraberliği kurtaralım dedik. Hafta içinde korktuğumuz başımıza geldi. Rakibin yan ve duran toplarda etkili olduğunu bilerek çok uyardık futbolcuları. İkinci golden önce ısrarla birinci bölgede topu tutmayın uzak bölgelere atın diye yırtındık. Sen böyle bir yerde çalım atarsan,hakem de faülü verir ve arkasında adamı kaçırırsan yan toptan golü yersin. Böyle bir hatayı hangi profesyonel takım yapar?.Hem de böylesine önemli maçta. Golden sonra sinirimden adeta çatladım. İki gündür kendime gelemedim.” dedi.

‘MAALESEF AVANTAJI TOKATSPOR’A KAPTIRDIK’ Ligde kalma umutlarının devam ettiğini belirten Numanoğlu, kalan tüm maçları kazanmak istediklerini ifade etti. Futbolcularından kalan 360 dakikalık periyotta her şeylerini ortaya koymalarını isteyen tecrübeli hoca, Diyarbakır halkından da özellikle iç saha maçlarında destek vermeye devam etmelerini istedi. Numanoğlu,”Berabere kalsaydık avantaj tamamen bize geçecekti. Tokatspor’un gardı kırılmış olacaktı. Maalesef umutlarının kaybolduğu anda onlara can simidi verdik. Tabi bir de şu var ;bizim 4,rakibin 3 maçı var. Biz kalan maçlarımızı kazanırsak zaten otomatikmen ligde kalırız. Puan kaybetmemiz halinde rakibin kaybedeceği puanlar önemli olacak. Bu hafta yine final oynayacağız. Konya Şeker bu ligin en kaliteli takımlarındandır. Futbolcular artık her şeylerini sahada ortaya koymalıdır. Halkımız umutla ve inançla desteğe devam etmelidir.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz