Spor çalıştayı daveti tepkisi

Amedspor'un Barikat ve Direniş taraftar grupları- Büyükşehir Belediyesince organize edilen spor çalıştayına davet edilmelerini tepkiyle karşıladılar.

Spor çalıştayı daveti tepkisi

Amedspor’un taraftar grupları arasında yer alan Barikat ve Direniş Grubu, Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen spor çalıştayına davet edilmemelerine tepki gösterdi. Sergilenen tavrın “ötekileştirici” olduğu iddia edildi.
Konuya ilikin sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Barikat ve Direniş Grubu, yıllardır Amedspor ve kentin değerlerine sahip çıkarak, mücadele ettiklerini iddia ederek şu tepkiyi gösterdiler.

ÖTEKİLEŞTİRİCİ TUTUM

 “Halka hizmetle yükümlü Amed Büyükşehir Belediyemizin bugün yapmış olduğu Spor Çalıştayı'na bizleri davet etmemesi grup emekçilerimizi derinden üzmüştür.
Taraftarlar birleşme meselesinde başından beri takınılan tavrın 'ötekileştirici' olduğunu ve bu yaklaşımı reddettiğimizi belirtiyor, ilgili kurumlarımıza hakkaniyetli olmaları yönünde çağrıda bulunuyoruz.
Unutulmamalıdır ki Barikat ve Direniş emekçileri yıllardır Amedspor ve halkının değerleri için mücadele etmektedir. Dolayısıyla Belediyemiz kapsamında spor alanında yapılmış çalıştayda bizim de söz hakkımızın olduğunu hatırlatmak isteriz”

Kaynak: Anadolu Ajansı