Sporda bölgenin altın sezonu yaşanıyor

Diyarbakırlı sporsever iş insanı ve Diyarbekirspor'un eski başkanvekili Veysi Avşar, Doğu ve Güneydoğu takımlarının bu sezon elde ettiği başarıları değerlendirdi.

Sporda bölgenin altın sezonu yaşanıyor

Avşar,"Amedspor, Batman Petrolspor ve Karaköprü Belediyespor'un bir üst lige çıkması çok değerli. Play-Off'ta da aynı başarıyı diğer takımlarımızdan bekliyoruz " ifadelerini kullandı.

Türkiye profesyonel futbol liglerinde yer alan Doğu ve Güneydoğu kulüpleri son yılların en başarılı sezonunu yaşıyor.

1.Lig'e yükselen Amedspor, 2.Lig'e yükselen Batman Petrolspor ve Karaköprü Belediyespor, 1.Lig'de kalan Şanlıurfaspor ve Erzurumspor, 2.Lig'de kalan Diyarbekirspor ,3.Lig'de kalan Mardinspor, 24 Elazığ FK ve Ağrıspor , 2.Lig'de Play-Off'a kalan Iğdır FK, Vanspor, 24Erzincanspor, 3.Lig'de Muşspor ve Elazığspor.

Bu yüzden bölgedeki futbolseverlerin yüzü gülüyor.

KAYBOLAN RUH GERİ GELDİ

Bölge takımlarının başarısını değerlendiren Diyarbekirspor'un eski başkanvekili Veysi Avşar, bu sayede son yıllarda kaybolan özgüvenin geri geldiğini söyledi.

Avşar,"3 takımımız üst lige terfi etti. 5 takımımız şu anda Play-Off oynuyor.Onlardan da güzel haberler bekliyoruz. Ligde kalan takımlarımızın başarısı da önemli.  Sportif alanındaki bu kıpırdama bölgeye her açıdan büyük katkı sunacaktır " değerlendirmesinde bulundu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz