Tarihi final bu akşam! Arda Güler mi, Salih Özcan mı?

Avrupa futbolunda kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyon olan Şampiyonlar Ligi’nde tarihi final bu akşam 22.00’de başlayacak. Real Madrid’de Arda Güler, Dortmund’da ise Salih Özcan kadroda olacak. Bu final sonunda tarihte ilk kez A Milli Takım forması giyen bir Türk Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşayacak. Dev final bu akşam 22.00’de TV8’de!

Tarihi final bu akşam! Arda Güler mi, Salih Özcan mı?

Real Madrid ile Borussia Dortmund, 1 Haziran Cumartesi günü TSİ 22.00'de karşı karşıya gelecek. İngiltere’nin en büyük stadyumu olan Wembley Stadyumu’nda oynanacak dev maçta iki Türk futbolcu Arda Güler ve Salih Özcan birbirine rakip olacak. Böylece A Milli Takım forması giyen bir Türk futbolcu, tarihte ilk kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile Borussia Dortmund, 1 Haziran Cumartesi günü (bugün) TSİ 22.00'de kupa için kozlarını paylaşacak.

Wembley Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın sonucunda tarihte ilk kez Şampiyonlar Ligi kupası, bir Türk futbolcunun ellerinde havaya yükselecek.

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler ile Borussia Dortmund'da oynayan Salih Özcan'ı karşı karşıya getirecek dev final sonrası, sonuç ne olursa olsun bir Türk futbolcu mutlu olacak.

Arda Güler ve Salih Özcan'dan önce Devler Ligi finalinde boy gösteren Türk futbolcular olsa da Kupa 1'de hiçbir Türk futbolcu şampiyonluk sevinci yaşayamadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz