Tüm Diyarbakır bugün Amedspor, Diyarbakırspor, Diyarbekirpor ve Sur Belediyespor için ekranlara kitlenecek

Diyarbakır bugün kritik bir ana tanıklık edecek. Diyarbakır'ı spor müsabakalarında temsil eden Amedspor, Diyarbekirspor, Amedspor Kadın Futbol Takımı, Diyarbakırspor ve Diyarbakır Sur Belediyespor’un maçları, spor severleri ekranlarının karşısında birleştirecek.

Tüm Diyarbakır bugün Amedspor, Diyarbakırspor, Diyarbekirpor ve Sur Belediyespor için ekranlara kitlenecek

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve 12 puanla 4. sırada yer alan Amedspor, saat 19.00'da Antalya'da Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Amedspor bu maçta almayı düşündüğü muhtemel galibiyetle liderlik kpltuğuna oturmayı kovalıyor. 

AMEDSPOR'UN KADIN YILDIZLARI YÜKSELME GAYRETİNDE

Turkcell Süper Kadın Futbol Ligi'nde başarılı bir performans sergileyen Amedspor Kadın Futbol Takımı, 6 puanla 6. sırada yer alıyor. Saat 14.00'te Trabzon A.Ş. Kadın Futbol Takımı ile deplasmanda oynayacak olan takım, 3 puan hedefiyle üst sıralara çıkmayı hedefliyor. 

DİYARBAKIRSPOR'DA HEDEF GALİBİYET

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor, sezonun açılış maçında saat 13.30'da Erganispor'la deplasmanında yarışacak. Diyarbakırspor, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

SUR BELEDİYESPOR PUAN İSTİYOR

 Kendi evinde 12 Bingölspor ile karşılaşacak TFF Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Diyarbakır Sur Belediyespor ise mutlak 3 puan hedefini sürdürüyor. 

DİYARBEKİRSPOR DİPTEN ÇIKMAYI ZORLAYACAK

5 haftadır galibiyet göremeyen Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan DiyarbekirsporYeşil-kırmızılı ekip, saat 14.00'te İstanbul'da Beylerbeyi Yeni Çarşıspor ile karşılaşacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz