Umut sende komşu

Haftayı bay geçiren Diyarbakırspor’un gözü kulağı bugün Tokatspor-Y.Malatyaspor maçında olacak. Bu maçı takibe alan Yeşil-Kırmızılılar, bu nedenle dün Tokat’a çıkarma yaptı.

Umut sende komşu
TOKAT KAYBEDERSE SÜPER OLUR Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta 28.hafta maçları bugün oynanacak. Bay olduğu için bugünü maç yapmadan geçirecek olan Diyarbakırspor’un dikkati küme düşme hattındaki en ciddi rakibi Tokatspor’un sahasında Y.Malatyaspor’la yapacağı maçta olacak. Tokatspor’un puan kaybetmesi halinde rakibine göre 1 maçı eksik olan Diyarbakırspor, son 2 haftada kaybettiği avantajı geri alacak. Tokatspor’un kazanması durumunda ise Diyarbakırspor’un ligde kalma umutları biraz daha sekteye uğramış olacak.

Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maçı İzmir bölgesi hakemi Özgür Sepin yönetecek.

TEKNİK HEYETTEN YAKIN TAKİP   Futbolculara 2 günlük izin veren Diyarbakırspor teknik heyeti bugünkü maçı izlemek üzere dün Tokat’a gitti. Levent Numanoğlu ve kurmayları hem maçı izleyecek, hem de 2 hafta sonra deplasmanda karşılaşacakları Tokatspor’la ilgili analiz yapacak. Yeşil-Kırmızılı camiada 7’den 70’e kadar herkes 2 hafta önce Diyarbakırspor’u yenen Y.Malatyaspor’dan aynı performansı bekliyor.

Diyarbakırspor’un ligde kalma yolundaki bir diğer rakibi Çorumspor ise aynı saatte başlayacak maçta Ankara’da Bugsaşspor’la karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz