Ve Diyar Sivas'ta

Tarihi öneme sahip Tokat maçının hazırlıklarını tamamlayan Diyarbakırspor dün Sivas’ta kampa girdi. 300’e yakın taraftar grubu da bu gece yola çıkacak.

Ve Diyar Sivas'ta
MURAT KÜRÜM KADROYA ALINDI Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta küme düşecek ve ligde kalacak takımı belirlemede kilit öneme sahip Tokatspor-Diyarbakırspor maçına 1 gün kala Diyarbakırspor, hazırlıklarını tamamlayarak Sivas’a gitti.

Dün sabah karayolu ile yola çıkan Diyarbakırspor öğleden sonra kamp yapacağı Sivas’a ulaştı.

Kart cezalısı dışında eksiği olmayan Diyarbakırspor’da sakatlığından dolayı geçen hafta forma giyemeyen Murat Kürüm de kafileye dahil edildi.

‘FUTBOLCULAR MAÇIN ÖNEMİNİ BİLİYOR’ Genel menajer Abdülkadir Çelik, hem fizik olarak hem de psikolojikmen maça hazır olduklarını söyledi. Çelik,”Futbolcularımız için ekstra bir motivasyona gerek duymadık. Maçın önemini biliyorlar.Puan cetveli her şeyi yansıtıyor. Rakip için önemi neyse bizim için de odur.Hafta boyunca moralli bir şekilde hazırlandık. Futbolcularımız psikolojik olarak da maçı kafalarına işlemiş durumda. Artık son söz sahada söylenecek. En iyi mücadeleyi ortaya koyacağız. İnşallah bu mücadele bize en az 1 puanı getirecek.” dedi.

TOKAT KENETLENDİ, D.BAKIR UYKUDA  Bu arada Diyarbakırspor’u yarınki maçta yalnız bırakmayacak olan taraftarların bu gece yola çıkacağı bildirildi. Tribün liderlerinin nezaretinde hareket edecek olan 5 otobüs dolusu taraftarın Sivas üzerinden Tokat’a gideceği kaydedildi.

Bu kadar önemli maç olmasına rağmen Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi dahil kimseden maddi ve manevi destek gelmezken,milletvekilleri,iş adamları ve eski yöneticilerin yanı sıra kulüp yönetiminin de prim belirlememesi dikkat çekiyor. Ev sahibi Tokatspor’a ise Dimes Holding dahil iş adamları ve belediyeden yoğun şekilde prim ve maddi destek sağlandığı konuşuluyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz