Yanal imzayı attı

Amed Sportif Faaliyetler ile anlaşan teknik direktör Ersun Yanal, "Türkiye'nin çok önemli bir parçasının Süper Lig'de olması hepimizi mutlu edecektir. Süper Lig'de olmak hepimizin hakkıdır. Buna katkıda bulunmak için hep bir olup ve orada temsil edeceğiz" dedi.

Yanal imzayı attı

Sabah saatlerinde özel jet ile Diyarbakır'a gelen Ersun Yanal, 1’inci Lig'e yükselen Amed Sportif Faaliyetler ile teknik direktörlük konusunda anlaştı. Yanal’ı, Diyarbakır Havalimanı’nda kulüp yöneticileri ile taraftarlar karşıladı. Taraftarlar, Yanal’ın fotoğrafıyla ‘Hedef Süper Lig’ yazılı pankart açtı. Yanal, kulübün Şehmus Özer Tesisleri’nde düzenlenen törenle imza attı. Yapılan törene çok sayıda taraftar ve yöneticiler katıldı.

AZİZ ELALDI: AMEDSPOR'A VE ERSUN HOCAMIZA ZAMAN TANIMAK'

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Amed Sportif Faaliyetler Başkanı Aziz Elaldı, "Neticede çok önemli bir anlaşma ve sözleşme yapıyoruz. Tabi bizim Ersun Yanal'dan yana tercihimiz her şeyden önce örtüşen hayat felsefemiz, spor ve yaşam ile ideolojimiz birleşmesi sonucunda Ersun hocanın da Amed'e olan yakınlığı izlenimi bir netice ortaya çıktı. Taraftardan ve halkımızdan tek istediğimiz bu Amedspor'a ve Ersun hocamıza zaman tanımak. Bizlere zaman tanımanız. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirip uzun olan yolumuzda başarılı başarılarla dolu bir sürece gireceğiz. Siz sabır göstereceksiniz biz de size layık olmaya çalışacağız. Geçen sene ki grubumuz da şampiyonlar ligi gibiydi. Biz zoru severiz" dedi.

ERSUN YANAL: SÜPER LİG'DE OLMAK HEPİMİZİN HAKKIDIR

Ersun Yanal ise futbolun herkesin ortak zevki ve değeri olduğunu belirtti. Yanal, "Severek ve inanarak yaptığımız şey futbol. Futbolu sahanın içinde kalarak, sizinle birlikte başaracağız. Bu iradeyi ortaya koyacağız ve sahada zaferle ayrılacağız. Bunu ortaya koymak için herkes fedakarlık yapacak. Futbolun içinde kalmayı becererek rakiplerimize üstünlük sağlayacağız. Bugün her şeyi hak eden bulunduğu konjonktür ile değerleriyle Türkiye'nin çok önemli bir parçasının Süper Lig'de olmasını hepimizi mutlu edecektir. Süper Lig'de olmak hepimizin hakkıdır. Buna katkıda bulunmak için hep bir olup ve orada temsil edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından imzalar atıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz