Zafer günü olsun

Yeşil-Kırmızılı takım, güçlü rakibinden 3 puan alırsa son 2 haftaya yüzde 90 oranında ligde kalmış şekilde girecek.

Zafer günü olsun
Diyarbakır’ın zafer beklediği mücadelenin başlama saati 15.30.

KAZANIRSA İŞİ BİTİRECEK Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta 32.hafta maçları bugün oynanacak. Ligde kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor, ligin rahat takımlarından Ofspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Tokatspor’un bay olduğu haftada bu avantajı değerlendirmek isteyen Diyarbakırspor, kazanırsa son 2 haftaya 4 puanlık avantajla girecek. Yeşil-Kırmızılı takımın puan kaybetmesi halinde ise ligde kalacak takım için gözler son 2 haftaya çevrilecek.

Dün Ankara aktarmalı uçak seferiyle Trabzon’a giden Diyarbakırspor, buradan da karayolu ile Rize’ye geçti. Dedeman otelde kampa giren Yeşil-Kırmızılı takımın bu sabah karayolu ile Of İlçesi’ne geçeceği kaydedildi.

KOMİSYON PRİM VERECEK Kart cezalarını tamamlayan Mustafa Kuru ve Murat Kürüm kadroya alınırken, sakat İbrahim Nazlıcan ve Suat Temircan dışında eksik bulunmuyor.

Ofspor deplasmanına taraftar götürmeyen Diyarbakırspor’da bir süre önce eski yöneticiler tarafından oluşturulan komisyonun Ofspor maçı için özel prim vereceği açıklandı. Prim miktarının soyunma odasında açıklanacağı ve paranın komisyon üyeleri tarafından Of’a götürülerek maçtan hemen sonra dağıtılacağı kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz