Apple, Türkiye'deki ilk online resmi mağazasını açtı.

Teknoloji devi Apple sonunda Türkiye’de de online mağazasını açtı. Store.apple.com/tr adresinde yer alan Apple ürünlerini kredi kartı taksit seçeneklerinin yanı sıra indirimli nakit olarakta satın alınabilecek.

Apple, Türkiye'deki ilk online resmi mağazasını açtı.

İlk resmi satış mağazası olan online mağazada iPhone yanı sıra, iPad ve iPod ve çeşitli aksesuarlar tüketicilere sunulacak.

Bu yıl Interbrand tarafından en iyi global marka olarak yer alan Apple, müşteri memnuniyeti yaklaşımıyla tanınır.
Müşteriler video konferans yoluyla veya telefonla, profesyonel Apple satış temsilcileriyle gerçek zamanlı yardım alabilecekler. Apple online temsilcileri 09.00 ile 18.00 saatleri arasında hafta içi hizmet verecekler. Applei staış temsilcilerinin herhangi bir satış komisyonu almadan tamamen müşterinin ihtiyaç ve gereksinimlerine en iyi şekilde sağlamak için eğitildiklerini açıkladı.

Müşteri siteden satın aldığı üründen memnun kalmazsa, hiçbir ücret ödemeden 14 gün içinde iade etme seçeneği var.

Uzmanlara göre Apple’ın Türkiye’de online pazara girmesinin en büyük nedeni ülkede hızla artan e-ticaret pazarı. Bankalararası Kart Merkezi’nin raporlarına göre 2012 yılında 30,6 milyar TL olan rakam bir önceki yıla göre %35’lik bir büyüme yakaladı. Bu sayı 2013 yılı sonunda 40 milyar TL’ye ulaşacak ve 2023 yılında 350 milyar TL’yi aşması bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz