Instagram'dan müthiş proje

Dünya üzerinde milyonlarca aktif kullanıcısı olan ve Türkiye’de de hemen hemen her ünlünün kullandığı sosyal medya platformu Instagram’dan müjde geldi. Instagram ikinci uygulamasını da çıkardı.

Instagram'dan müthiş proje

 Türkiye’de de hemen hemen her ünlünün kullandığı sosyal medya aracı Instagram’dan harikulade bir yenilik müjdesi geldi. Instagram dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı olan bir platform. Ve Instagram Layout adını taktığı ikinci bir uygulama projesini hayata geçirdi.

>Instagram aracılığıyla kolaj olarak paylaşılan fotoğrafların yüksek bir değere sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Instagram’ın normal fotoğraf ebadının da küçük olduğunu biliyoruz ancan Instagram ennihayetinde bunu geliştirmek için ilk adımı attı.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">..Ve Instagram sonunda Layout adını taktığı ikinci bir bağımsız bağımsız uygulamasının iOS versiyonunu yayınladı birkaç ay içinde de Android uygulamasını da hayata geçirecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz