Şanlıurfa'da kuzen terörü: "Babanızı öldürdüm hepinizi öldüreceğim!"

Şanlıurfa'da, 42 yaşındaki kuzeni Abdullah Kabakulak'ı bıçakla öldürüp, kaçtıktan sonra elindeki kanlı bıçak ile video çeken 17 yaşındaki S.K. uzun süre kaçamadı! Katil zanlısı gencin çektiği videoda, "İntikamımı aldım. Elimdeki kanı görün. Babanızı öldürdüm, sizi de öldüreceğim" sözleri açık açık cinayet itirafı olarak alındı.

Şanlıurfa'da kuzen terörü:

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi, Urfa Kapısı Mahallesi'nde, 20 Temmuz'da akşam saatlerinde meydana gelen olayda 17 yaşındaki S.K., kuzeni Abdullah Kabakulak'ın (42) çalıştığı akaryakıt istasyonuna gitti.

Ajanslardan edinilen bilgiye göre, S.K., akaryakıt istasyonun bahçesinde gördüğü Abdullah Kabakulak'a cebindeki bıçağı çıkararak saldırdı.

Abdullah Kabakulak kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli kaçtı.,

ELİNİN KANIYLA GÖVDE GÖKSTERİSİ YAPTI! 

O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, hastaneye kaldırılan Abdullah Kabakulak kurtarılamadı. Kaçtıktan sonra cep telefonu kamerası ile "İntikamımı aldım. Elimdeki kanı görün. Babanızı öldürdüm, sizi de öldüreceğim" diyen S.K., videoyu öldürdüğü kuzeninin çocukları ile yakınlarına gönderdi.

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

S.K. gizlendiği adreste polis ekipler tarafından yakalandı. S.K. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz