Sıcak gelişme: Rojin Kabaiş'in babası Ramazan Kabaiş kimden şikayetçi oldu? Rojin Kabaiş olayında son durum ne?

9 gün önce Van’da kaybolan Diyarbakırlı üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’ın kaybolmasına yönelik geniş çaplı çalışmalar devam ederken, tüm ailenin ifadesi alındı. Baba Ramazan Kabaiş bazı isimler hakkında şikayetçi oldu. Baba Kabaiş'in şikayetçi olduğu isimler kim, Rojin Kabaiş olayında son durum ne? Detaylar haberimizde...

Sıcak gelişme: Rojin Kabaiş'in babası Ramazan Kabaiş kimden şikayetçi oldu? Rojin Kabaiş olayında son durum ne?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in kaybolmasının üzerinden 9 gün geride kaldı ancak genç kızdan hala bir haber alınamadı. Her detayı inceleyen Emniyet, Rojin Van ve Diyarbakır’da bulunan tüm aile üyelerinin ifadesini aldı.

Rojin'in kaybına dair her detayı ayrıntılarıyla emniyet yetkililerine anlatan aile fertlerinin olaya ilişkin şüphelendiği hiç kimsenin olmadığı öğrenilirken Baba Ramazan Kabaiş'in bazı isimler hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi. 

"Rojin’in kaybolduğu sahile yakın köylere gidiyoruz, insanlarla konuşuyoruz, bir ipucu arıyoruz. Kızımızın kaçırılmış olabileceğini düşünmüyoruz. Ama emniyet her ihtimali değerlendiriyor" diyen Baba Kabaiş, "umudumuzu koruyoruz. Arama çalışmalarına aile olarak katılıyoruz. Emniyet telefon kayıtlarını Ankara'ya gönderip inceleyecek, daha sonra sonuçları bize bildirecek. 

Aile üyelerinden 50 kişiyle aramalara katılan Kabaiş ailesi kızlarından gelecek sevindirici haberi bekliyor. 

Baba Ramazan Kabaiş emniyet ifadesinde kendisine geç haber verildiğini aktararak Rojin’in kaldığı yurdun müdürü ve yetkilileri hakkında da şikayetçi oldu. 

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz