Müge Anlı yıllardır süren 'tecavüz' vahşetini ortaya çıkardı

ATV ekranlarında Müge Anlı, 23 yaşındaki Figen Tülay Bayındır ve 18 yaşındaki arkadaşı Bahar Demir'in yıllardır tecavüze uğradığını ortaya çıkardı. Selahattin Yalnız isimli sapığın gözaltına alınmasını sağlayan Anlı, "Sen bir de utanmadan nasıl bu kızları benim stüdyomda aramaya geldin? Terbiyesiz adam! Senin bu kızlara neler yaptığının bütün videoları elimde. Ahlaksız!" cümlelerine yer verdi. Mağdur kızlar ise "14 yaşımızdan beri bu adam ikimize de aynı şekilde tecavüz ediyor" dedi. O anlar Türkiye'nin en çok konuşulanları oldu.

Müge Anlı yıllardır süren 'tecavüz' vahşetini ortaya çıkardı

Müge Anlı tecavüz skandalını ortaya çıkardı. İğrenç olay Muğla'da yaşandı.

OLAY NASIL YAŞANDI?

17 Mayıs Cuma günü 23 yaşındaki Figen Tülay Bayındır ve 18 yaşındaki arkadaşı Bahar Demir sırra kadem bastı.Mide bulandıran gerçek Müge Anlı'da ortaya çıktı. Buna göre; Bahar ve Gizem anneleri vefat edince komşuları Fitnat ve Selahattin ile kalmaya başladı. Stüdyoya kızları aramak için gelen Selahattin Yalnız'ın ise kızlara tecavüz ettiği ortaya çıktı.

BİR DE KIZLARI ARAMAYA GELMİŞ!

Bugünkü canlı yayında elinde görüntülerin olduğunu söyleyen Müge Anlı, "Sen bir de utanmadan nasıl bu kızları benim stüdyomda aramaya geldin?Terbiyesiz adam! Senin bu kızlara neler yaptığının bütün videoları elimde. Ahlaksız nasıl aramaya geldin buraya.Sen nasıl bu kızlara hem bu kadar istismar edip hem nasıl bu stüdyoya gelip ararsın ya! Gözümle gördüğüme mi inanacağım sana mı inanacağım be. Bütün videoların elimde" dedi.

Bahar'ın zihinsel engelli kardeşi Gizem'e de tecavüz eden Selahattin Yıldız ise "Montaj değil onlar hepsi gerçek. Ama bak bakalım bir kere benim kılım kıpırdıyor mu? Beni uyutarak istediklerini yaptılar" dedi.

10 YILDIR KIZIMIN KOCASI!

Figen'in annesi, "Benim Selahattin ile yıllardır karı koca ilişkim yok. Bu adam 10 yıldır kızımın kocası aslında" dedi.

Yıllardır üvey babasının tecavüzüne uğrayan ve annesinin de her şeyi bildiğini belirten Figen ise "14 yaşımızdan beri bu adam ikimize de aynı şekilde tecavüz ediyor. Müge Abla, artık sen bizi kurtarırsın bunun zulmünden. Bize satırla saldırıyordu.

DÖRDÜNÜZ DE BENİM KARIM OLACAKSINIZ'
Sürekli bizi dövüyordu derinizi yüzerim diyordu. Dördünüz de benim karım olacaksınız" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Müge Anlı ise "Hiç merak etme yavrum" dedi. Anlı sözlerine şöyle devam etti: "Bu ülkenin şerefli savcıları var. gün yüzüne çıkamayacağın kadar da sana ceza versinler…" dedi.

Fitnat Hanım "adamı ben buldum ama onun benimle ilgisi yok, ben kızım mutlu olsun diye onun yanında oldum" dedi.

Selahattin Yıldız polis ekiplerince gözaltına alındı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz