Atilla'dan Söz'e ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Uzay-Söz Tv ve Diyarbakır Söz Gazetesi yayın grubunu ziyaret etti. Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Altındağ ile Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur'la görüşen Atilla, büyükşehir belediyesinin yürüttüğü faaliyetler ve halkın hizmetlere karşı tutumuyla ilgili, görüş alış-verişinde bulundu.

Atilla'dan Söz'e ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Uzay-Söz TV ve Diyarbakır Söz Gazetesi yayın grubunu ziyaret etti.

İade-i ziyaret olarak gerçekleşen ziyarette Başkan Atilla'yı, Araştırmacı-Yazar mehmet Ali Altındağ, Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur ağırladı.

YAYIN GRUBUMUZA ZİYARET

Sıcak ve samimi ortamda geçen sohbet sırasında Başkan Atilla, şehrin her noktasında canla başla hizmet götürmenin mücadelesi içerisinde olduklarını söyledi. Ana felsefelerinin sosyal belediyecilik olduğunu ifade eden Atilla, "Diyarbakır'a gönülden bağlıyız. ve bu gönül birlikteliğiyle, vatandaşımıza gidiyoruz, halkımızla istişare ediyoruz. Diyalog içerisindeyiz. Siz sokağa çıkmazsanız, vatandaşa dokunmazsanız, onu dinlemezseniz, selam verip, çayını içmezseniz. Mutlu ve huzurlu bir kent ortamı oluşturamazsınız. Biz şuan şehrin ve ilçelerimiz her yerine hizmetlerimizi götürüyoruz." dedi.

DİYARBAKIR'A HİZMET AŞKI

"Halkımızla sohbet ettiğimizde hem sorunlarını dinliyoruz hem de şehrimiz için güzel ne yapabiliriz, bunu istişare ederek birinci elden soruna ve sorunlara vakıf oluyoruz" diyen Atilla şöyle dedi;

"Halkımızın fikirleri çok değerlidir. Büyükşehir Belediyesi halka en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor. Gayemiz halka hizmet etmektir, bu kapsamda halka inmeliyiz. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için sokaklardayız. Halkımızla beraber şehrimizi yönetiyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde herkesimin ihtiyaçlarını daha doğru tespit ediyoruz. Belediyemizin çalışmalarını halkın ihtiyaçlarına göre yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyesi halka hizmet etmek için vardır. Sorunları çözerek halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz. “Diyarbakır’da belediyecilik hizmetleri gözle görülür bir şekilde arttı. Halktan da memnuniyet dönüşleri vardır.” dedi.

YERLİ YERİNDE HİZMETLER

Öte yandan Diyarbakır Söz Gazetesi sahibi Mehmet Ali Altındağ ile Diyarbakır Söz Gazetesi ve Tv Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur ise, Diyarbakır'ın sosyal belediyecilik yönünde ivme kazandığını ve gözle görülür çalışmaların yapıldığını belirterek, daha fazla halka inilerek, hizmetlerin yerli yerinde yapılması gerektiği önerisinde bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz