Beyoğlu'ndan gazetecilere "Medeniyetler Şehri Diyarbakır'ın İmaj Elçisi Olun" çağrısı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen "Yılın Başarılı Gazetesi" ödül programı nedeniyle Diyarbakır'a gelen ulusal medyadaki gazetecilere önemli mesajlar veren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, medeniyetler diyarı ve huzur şehri olan Diyarbakır'a ilgili güzellikleri dile getirerek kentin imajına katkıda bulunmalarını istedi.

Beyoğlu'ndan gazetecilere

Beyoğlu,"Sizler bu güzellikleri televizyon ekranlarında ve gazete köşelerinde dile getirirseniz insanımız bundan mutluluk duyacaktır.  Buna ihtiyacımız var." diye konuştu.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen "37.Yılın Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni'ne Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun ulusal medyada görev yapan gazetecilere yönelik  "Diyarbakır'ın gönüllü tanıtım ve kültür elçisi olun " çağrısı damga vurdu.

Ulusal televizyon ve gazetelere bu konuda önemli  görev düştüğünü belirten Başkan Beyoğlu ,"Peygamberler, sahabeler, medeniyetler ve huzur şehri Diyarbakır’ımızı televizyon yayınlarınızda ve gazete köşelerinizde layık olduğu, hak ettiği şekilde gündeme getirmenizi istiyoruz.Bu güzellikleri sizler aracılığıyla herkes görsün ve duysun. Bunu sizden rica ediyoruz." dedi.

"GÖNÜLLÜ TANITIM VE KÜLTÜR ELÇİSI OLUN "

Diyarbakır'ın huzur kenti haline geldiğini anlatan Beyoğlu,"Diyarbakır huzur ve esenliğin kentidir. Buraya gelen herkesi kendinden bilip bağrına basar.

Diyarbakır insanı kadirşinas ve misafirperverdir.

Bu güzellikleri yansıtırsanız kentimizin zaten olumlu olan imajı için çok iyi sonuçlar meydana getirecek, anlamsız olan önyargılar kırılacak ve insanlarımız bundan dolayı mutlu olacaklardır. Gelin bu kadim kentin gönüllü tanıtım ve kültür elçisi olun." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz