Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır ziyaretinde bu yollar kapanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler öncesi Diyarbakır'a geliyor. 31 Mart öncesi çalışmalarına devam eden Erdoğan, yarın Diyarbakır istasyon meydanında miting yapacak. Miting öncesi hangi yolların kapanacağı belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır ziyaretinde bu yollar kapanacak

Türkiye 31 Mart pazar günü yerel seçimler için sandığa gidecek. Daha önce Hiç olmadığı kadar Diyarbkırda iddialı olan Cumhur İttifakı seçimler öncesi Diyarbakır'dan Halis Bilden'i aday olarak göstermişti. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Diyarbakır istasyonunda miting düzenleyecek. Miting öncesi Valilik yol güzergahıyla ilgili açııklama yaptı.

Yapılan açıklama Şöyle: " Sn. Cumhurbaşkanımızın ilimize yapacağı ziyaret ve programlarından dolayı 26.03.2024 Salı günü saat 19:00'dan 27.03.2024 Çarşamba günü program bitimine kadar;
 
Mehmet Akif Ersoy Bulvarı,
Akkoyunlu, İstasyon ve Cemiloğlu Caddeleri ile 
İstasyon Köprüsü araç trafiğine kapatılacaktır.
 
Belirtilen güzergahlar üzerinde parklanmaya müsaade edilmeyecek olup, parklanan araçlar çekici ile otoparka çekilecektir.
 
Sürücülerin mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergahlar olarak:
Göçmenler, Kılavuz, Fatih, Yaşar Kemal ve Gürsel Caddelerini kullanmaları ve uygun park alanlarına araçlarını park etmeleri gerekmektedir". diye açıklamalarda bulunuldu. 

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz