DİYARBAKIR'A 2 FUAR DAHA

TÜYAP tarafından 4-7 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır'da "Ortadoğu İnşaat Fuarı 2012" ve "Ortadoğu Belediye İhtiyaçları 2012" fuarları düzenlenecek.

DİYARBAKIR'A 2 FUAR DAHA

DİYARBAKIR- TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre, TÜYAP'ın fuarcılık faaliyetleri kapsamında bu yılın fuar programında yer alan"Ortadoğu İnşaat Fuarı 2012" ile "Ortadoğu Belediye İhtiyaçları 2012" fuarları 4-7 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Türkiye'de sürdürülen "Kentsel Dönüşüm ve Modern Toplu Konut" projeleri kapsamında önem kazanan yapı ve inşaat sektörüne ilişkin yeni ürün ve teknolojilerin beraberinde yerel yönetimlerin ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetlerin topluca sergileneceği fuarın, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde hedeflenen yatırımlara ivme kazandırması ve çağdaş kentleşme sürecine olumlu katkı sunması hedefleniyor.

 

4 EKİM’DE AÇILIŞI YAPILACAK

Fuarlar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde 4 Ekim tarihinde saat 12.00'de açılacak. Ortadoğu İnşaat Fuarı'nda yapı malzemeleri, yapı teknolojileri, elektrik sistemleri malzemeleri, otomasyon, asansör, iş ve inşaat makineleri, doğalgaz, ısıtma, soğutma, havalandırma ve tesisat malzemeleri sergilenirken, Ortadoğu Belediye İhtiyaçları 2012 Fuarı'nda ise yol, temizlik ve diğer iş makineleri, katı atık ve arıtma sistemleri, itfaiye gereçleri, ulaşım, aydınlatma, park ve bahçe düzenlemeleri, kent mobilyaları, spor tesisleri ve donanımlarını içeren ürünler gösterilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz