GGC’de görev dağılımı yapıldı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) 27 Nisan’da yaptığı 23.Olağan Kongre’de seçilen yönetim, gerçekleştirilen ilk toplantıyla görev dağılımı yaptı.

GGC’de görev dağılımı yapıldı

GGC’nin Sümerpark’taki tesislerinde yapılan toplantıda, GGC Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Felat Bozarslan, Başkan Vekilliği’ne Aytaç Akhan, Genel Sekterliğe Firuzan Behlülgil, Yerel Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Mesut Fidançiçek, Tesislerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Nesrin Erdoğmuş, Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Orhan Şener, Eğitim ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Hozan Adar, Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Gülistan Korban Rençber, Üyelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine Ayser Çınar oy birliğiyle seçildi.,

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Görev dağılımı sonrası konuşan GGC Yönetim Kurulu Başkanı Felat Bozarslan: "Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin 23. Olağan Kongresi'nde seçilen yeni yönetim olarak, görev dağılımını gerçekleştirmenin heyecanını ve sorumluluğunu yaşıyoruz. Daha önceki dönemimizde tarihimizde ilk kez bir kadın Genel Sekreter seçmiştik.Yeni dönemimizde de tekrar tarihimizde bir ilki gerçekleştirerek erkek ve kadınların eşit temsiliyetini sağlamak amacıyla yönetim kurulumuzu 4 kadın ve 4 erkek üyeden oluşturduk. Meslek ahlakına bağlı, özverili bir şekilde çalışarak cemiyetimizi ve mesleğimizi daha da ileriye taşımak için kararlıyız. Yönetim kurulumuzda yer alan her bir üye, kendi alanında deneyimli ve vizyon sahibi bir gazeteci olarak, cemiyetimizin amaçları doğrultusunda etkin bir şekilde çalışacak. Bizler  gazetecilik mesleğinin saygınlığını korumak ve geliştirmek için birlikte çaba göstereceğiz. Tüm üyelerimize ve meslektaşlarımıza güven ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Birlikte güçlüyüz!”

Kaynak: Diyarbakır Söz