Söz'e anlamlı Ödül

Söz Yayın grubuna, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, anlamlı plaket geldi.

Söz'e anlamlı Ödül

Muhammet YILDIZ

Peygamber Sevdalıları Platformu Tertip Komitesi, Söz-Uzay Yayın Grubuna, "Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed(S.A.V) temalı, 2016 Diyarbakır kutlu Doğum etkinliklerine verilen destekten dolayı, anlamlı plaketle takdir edildi.

Tertip Komitesi üyeleri Mustafa Şenol ve Orhan Zere, dün Söz-Uzay yayın Grubunu ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur'la görüşen Şenol, Peygamber Sevdalıları Platformu olarak, kendilerine medya alanında olduğu gibi maddi ve manevi büyük destek verildiğini belirterek, Söz ve Uzay yayın gurubuna teşekkür etti.

SÖZ'E PLAKET

Şenol şöyle dedi; “Söz ve Uzay yayın gurubu Diyarbakır için çok önemli çalışmalar yaparak Diyarbakır’ı bütünleştiriyor. Bizde Türkiye genelinde faaliyet gösteren Peygamber sevdalıları platformu olarak Söz Gazetesi’ne teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımıza desteklerinizden dolayı, anlamlı bir plaketle takdirlerimizi sunuyoruz."

Bu anlamlı plaketti almaktan dolayı Peygamber Sevdalıları Komitesine teşekkür eder Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur, manevi yönde platformun Diyarbakır'a ve Diyarbakır halkına takdire şayan hizmetlerde bulunduğunu söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz