Taksiciye sollama dayağı

Halk otobosüne sollama yapan taksiciye meydan dayağı atıldı.

Taksiciye sollama dayağı

Diyarbakır’da aşırı hızla seyreden ticari taksinin belediye otobüsünü solama girişimi kavgayla sonuçlandı. Trafik kazası tehlikesinin atlatıldığı olaya sebebiyet veren taksi şoförü, yolcularının hışmına uğramaktan kaçamadı.

Olay dün öğlen saatlerinde Dicle Üniversitesi kampusunda meydana geldi.

Tıp Fakültesi Hastanesi önünden yolcu alarak şehir merkezi istikametinde doğru seyreden, Üniversite-Araştırma Hastanesi hattında hizmet veren Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsü, arkadan aşırı hızla gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 21 TT 0238 plakalı ticari taksi tarafından sollandı.

TAKSİCİ SOLLAYINCA

Sollama yaptıktan sonra trafik ışığına yakalanan taksici bu sırada otobüsün önünde durmak zorunda kaldı. Bu sırada otobüs şoförünün ani fren yapmasıyla trafik kazası tehlikesi atlatılırken, bazı yolcular otobüs içinde yuvarlandı.  Kaza tehlikesinin hafif sıyrıklarla atlatan yolcular, ilk şoku atlattıktan sonra otobüs şoförü ile birlikte taksiciye saldırdı.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde çok sayıda yolcunun hışmına uğrayan taksiciyi diğer araçlardan inen vatandaşlar kurtardı. Taksici olay yerinden kaçarken, otobüs yoluna devam etti. 

Kaynak: Diyarbakır Söz