TRT Kurdi’nin Bölge Futboluna yayın desteği devam ediyor

TRT Kurdi’de Pazar akşamları canlı olarak yayınlanan ve Türkiye liglerinde mücadele eden Doğu/Güneydoğu takımlarının değerlendirildiği “Roja Futbolê” (Futbol Günü) programı bölgenin nabzını tutmaya devam ediyor. Programın bu haftaki bölümünde bölge takımlarına geniş yer verildi.

TRT Kurdi’nin Bölge Futboluna yayın desteği devam ediyor

TRT Kurdi’de Pazar akşamları canlı olarak yayınlanan ve Türkiye liglerinde mücadele eden Doğu/Güneydoğu takımlarının değerlendirildiği “Roja Futbolê”  (Futbol Günü) programı bölgenin nabzını tutmaya devam ediyor. Programın bu haftaki bölümünde bölge takımlarına geniş yer verildi.

Maç özetleri gösterilerek takımların son durumu ele alındı.

Türkiye’de futbol alt liglerinin tek yayın adresi ve en büyük destekçisi olan TRT Kurdi, gerçekleştirdiği başarılı futbol yayınlarıyla bölgede ve ülkede futbolun gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Pazar akşamları saat 23.00’da ekrana gelen, Mehmet Yılmaz Bay’ın sunuculuğunu yaptığı, Nihat Mızrak ve Saffet Azbay’ın yorumlarıyla katkıda bulunduğu “Roja Futbolê” (Futbol Günü) programında maç özetleri gösterilerek aynı zamana takımların performansı ve hakem kararları değerlendiriliyor. Programın bu haftaki bölümünde 2.Lig ve 3.Lig’de mücadele eden bölge takımlarına geniş yer verildi.

GENİŞ KİTLELERE FUTBOL SEVGİSİNİ AŞILIYOR

2.Lig ve 3.Lig maçlarının özetleri yayınlandı, hakem kararları değerlendirildi, takımların performansı ele alındı. İzleyiciler de programa mesaj ve sorularıyla dahil oldu. Programda takımların yaşadığı sorunlar da gündem konusu yapıldı.

Pazar akşamları futbolseverleri ekrana kilitleyen program ayrıca ülkenin her yerinde bulunan ilgiyle takip ediliyor. Yayınları keyifle ve ilgiyle takip ettiklerini belirten futbolseverler, başarılı yayınlar nedeniyle TRT Kurdi yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz