Öğrencilerin piknik keyfi

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçe Belediyesi'ne bağlı Eğitim Destek Evlerindeki öğrenciler piknikte bir araya gelerek yılın stresini attı.

Öğrencilerin piknik keyfi

Yenişehir Belediyesi piknik alanında davul zurnalı piknik yapan öğrencilere Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve eğitim destek evi öğretmenleri de eşlik etti. Öğrenciler piknikte doyasıya eğlenmenin tadını çıkarırken, Başkan Kurbanoğlu'yla bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler.

PİKNİKTE EĞLENDİLER

Piknik etkinliğinde kısa bir konuşma yapan Kurbanoğlu, çocukların gelecek olduğunu onların eğitim sürecine destek olmaya çalıştıklarını belirterek, yılın sonunda piknik, gezi, yüzme ve diğer çeşitli sosyal etkinliklerle çocukların stres atmaları için bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini söyledi. Eğitim Destek Evi öğretmenlerinden Şahin İncesu amaçlarının mahallelerdeki öğrencileri bir araya getirip kaynaşmaya çalıştıklarını kaydederek, "Uzun bir maratonun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Öğrenciler bu maratonu başarılı geçirdi. Şimdi eğlenmek onların hakkıdır" dedi. Pikniğe katılan öğrenciler de Yenişehir Belediyesi'nin değişik zamanlarda kendilerine yönelik etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, belediyeye teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz