2 şüpheli ölüm

Ergani'de 24 yaşındaki bir genç kadın, Çınar'da ise 23 yaşındaki genç bir erkek, şüpheli şekilde ölü bulundu. Kadın ilaçla, erkek ise silahla vurulmuş halde bulunurken, intihar mı cinayet mi olduğu araştırılıyor.

2 şüpheli ölüm

Çınar’a bağlı Çukurbaşı köyünde yaşandı. İddiaya göre, silah sesini duyan 23 yaşındaki Muzaffer Tunç’un ailesi, evlerinin yanında bulunan ahıra yöneldi. Panik halde ahıra giden aile üyeleri, Tunç’u başından vurulmuş halde buldu.

ERGANİ'E GENÇ KADIN

Ergani ilçesinde 24 yaşındaki Şafak Bozkurt’un intihar ettiği ileri sürüldü. 2 Kasım'da saat 16.00’da yaşadığı evin önünde cansız bedeni bulunan Bozkurt’un, ilaç aldığı ve daha sonra 4’üncü kattan kendini attığı ileri sürüldü.

DİYARBAKIR-Ergani ve Çınar ilçesinde, biri 23 yaşında kadın, diğeri 23 yaşında genç bir erkek, şüpheli şekilde ölü bulundu. Kadın ilaçla öldüğü belirlenirken, Çınar'daki erkeğin ise başına tek el ateş edilerek, vurulduğu belirlendi.

BOZKURT İNTİHAR MI ETTİ?

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde 24 yaşındaki Şafak Bozkurt’un intihar ettiği ileri sürüldü. 2 Kasım'da saat 16.00’da yaşadığı evin önünde cansız bedeni bulunan Bozkurt’un, ilaç aldığı ve daha sonra 4’üncü kattan kendini attığı ileri sürüldü. 

Bozkurt’un evli ve 10 aylık bir bebeği olduğu öğrenildi. Yaşamını yitiren Bozkurt, hastanedeki otopsi işlemlerinin ardından dün Ergani Mezarlığı’na defnedildi.

BAŞINA TEK KURŞUN

Öte yandan, günün ikinci şüpheli ölüm olayı dün akşam saatlerinde Çınar’a bağlı Çukurbaşı köyünde yaşandı. İddiaya göre, silah sesini duyan 23 yaşındaki Muzaffer Tunç’un ailesi, evlerinin yanında bulunan ahıra yöneldi. Panik halde ahıra giden aile üyeleri, Tunç’u başından vurulmuş halde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Tunç, yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Talihsiz genç, yapılan otopsisinin ardından köy mezarlığında defnedildi.  Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz