Simya Koleji Forum AVM’de…

Simya Koleji Okulları sömestir tatili etkinlikleri çerçevesinde, Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM'de buluştu.

Simya Koleji Forum AVM’de…

Güneydoğu'nun en büyük ve tek alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM, sosyal etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Forum AVM bu kez, Sima Koleji Okullarında eğitim ve öğretim gören öğrencilerin, yıl sonu sergisine ev sahipliği yaptı.

FORUM AVM'DE

Simya Koleji Okullarındaki öğrencilerin, resim sergisi, yüz boyama, el işleri ürünleri, palyaço gibi bir çok sosyal iletişimi geliştiren yıl içerisindeki çalışmalar Forum AVM'de sergilenirken, etkinlik büyük ilgi gördü. Öğrenci ve velilerin yansıra, Diyarbakır Forum AVM'ye gelen müşterilerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, üç hafta sürcek.

ÖĞRENCİLERİN SERGİSİ

Söz haber'e etkinlikle ilgili açıklama yapan Sİmya Okullları İlköğretim Müdürü Berrak Şen şunları söyledi;

“ Bildiğiniz gibi çocuklar güzel bir dönemin sonunda karnelerini aldılar ve başarılı bir dönem atlattık Simya koleji adına. Bugünde standımızı açtık. Diyarbakır Forum AVM’ de çocuklar ile birlikte 3 hafta boyunca güzel bir etkinlik, güzel bir dönem güzel, bir tatil geçirmek dileğiyle çocuklarımıza eğlenceli bir şekilde burada ağırlayacağız.

HERKESİ DAVET ETTİLER

Değişik etkinliklerimiz olacak, öğretmenlerimiz aktivitelerle birlikte bugün çocuklarla eşlik edecek mutluyuz, başarılıyız, dönemi atlattık çocuklarımız başarılı öğretmenler mutlu, çocuklar öğrenciler mutlu okulumuza bekleriz misafir olarak her zaman gelebilirsiniz teşekkür ediyoruz”

Kaynak: Diyarbakır Söz