22 Nisan reyting sonuçları | Kızıl Goncalar, Dayı, Güldür Güldür, İnci Taneleri reyting sonuçları açıklandı mı?

22 Nisan Pazartesi günü reyting liderliği için yarışan Kızıl Goncalar, Dayı filmi gibi yapımlar vardı. Kanal D İnci Taneleri’nin, Show Tv’de ise Güldür Güldür show’un tekrar bölümleri yayınlandı. 22 Nisan reyting sonuçları açıklandı mı?

22 Nisan reyting sonuçları | Kızıl Goncalar, Dayı, Güldür Güldür, İnci Taneleri reyting sonuçları açıklandı mı?

22 Nisan Pazartesi günü yayınlanan Kızıl Goncalar’da Cüneyd kendisinden gizlenen sırlara adım adım yaklaşırken Levent de Mira’nın annesinin Meryem olduğunu öğrenir. TV8’de Survivor All Star en çok izlenen yapım olmak için yarıştılar. 22 Nisan reyting sonuçları açıklandığında kim lider olacak?

KIZIL GONCALAR

Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi Kızıl Goncalar gündemdeki yerini koruyor. Reyting sonuçlarının en büyük favorilerinden olan Kızıl Goncalar liderliğini koruyacak mı? Kızıl Goncalar’da hazır cevaplığı ve zekasıyla gönülleri fetheden Cüneyd, sırlara yaklaşıyor.

KIZIL GONCALAR 15. BÖLÜM İZLE

KIZIL GONCALAR 16. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE

ÖMER

Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı Ömer dizisi yeni bölümüyle ekrana geldi. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. 15 Nisan reyting sonuçlarında 7. Olan Ömer dizisi bu hafta sırasını değiştirebilecek mi?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ

Uğur Güneş ve Dilin Döğer’in başrollerini paylaştığı tarihe ışık tutan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi TRT1 ekranlarında. Selahaddin Eyyubi’nin haçlılara karşı verdiği mücadelesi destansı bir şekilde anlatan yapım 15 Nisan pazartesi günü reytinglerde 3. Olmuştu.

SURVIVOR ALL STAR

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor, izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor.

22 Nisan reyting sonuçları:

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 KIZIL GONCALAR NOW

2 SURVIVOR ALL STAR TV8

3 KUDUS FATIHI SELAHADDIN EYYUBI TRT 1

4 KIZIL GONCALAR (OZET) NOW

5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

6 SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER NOW

7 OMER STAR TV

8 ESRA EROL'DA ATV

9 ATV ANA HABER ATV

10 SHOW ANA HABER SHOW TV

Kaynak: Diyarbakır Söz