Acun Ilıcalı Survivor All Star'ı terk etti

Survivor All Star'da heyecan günden güne tırmanıyor. 6 Şubat Salı akşamı yayınlanan Survivor son bölümde; Aleyna ve Nefise arasında tartışma çıktı.

Acun Ilıcalı Survivor All Star'ı terk etti

Konseyde oylama öncesi Aleyna'nın Sercan'ı kendisine karşı doldurduğunu söyleyince ikili arasında tansiyon yükseldi. İlerleyen dakikalarda ayağa kalkan Nagihan, Aleyna'yı itti. İki yarışmacı da birbirlerine hakaret edince Acun Ilıcalı, Nagihan ve Aleyna'yı dışarı çıkardı.


ACUN ILICALI'DAN TEPKİ
İkili arasındaki kavga sonrası Nagihan'ın gülmesi üzerine Acun Ilıcalı sinirlerine hakim olamadı.


SİZ NE İSTİYORSUNUZ?
Ünlü isim, "Siz ne istiyorsunuz? Sizin hakkınızda insanların konuşması yasak mı? Her gün olay çıkarıyorsunuz. Kız ağlayarak gitti. Her gün bir şey çıkarıyorsunuz ne istiyorsunuz siz. Kavga mı kaos mu?" diyerek oturduğu sandalyeyi fırlattı.


KONSEYİ YARIDA KESTİ
Konseyi yarıda kesen Ilıcalı, yarışmacıları adalarına yolladı. Aranın ardından Survivor'da Nagihan'ın tek kaldığı görüldü.


NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?
Survivor 28. bölüm fragmanında ise konsey alanında Acun Ilıcalı ile Nagihan Karadere karşı karşıya görüldü.

Tanıtımda Ilıcalı'nın "Olmadı sinirlerine hakim olamadın. Çok güzel birliktelik yaşadık, yıllarca da çok güzel birlikteliğimiz oldu. Bunu hiç tadını kaçırmadan. Sen ne bekliyorsun her dakika olay çıkaracaksın. Biz de tamam mı diyeceğiz? Öyle mi hayal ettin kafanda?" sözleri dikkat çekerken; "Nagihan diskalifiye mi olacak?" sorusu gündem oldu.

Nagihan Karadere'nin akıbeti, yeni bölümde belli olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz