Arka Sokaklar Yeni oyuncuları kimler?

Kanal D ekranlarında 10 yıla damgasını vurmuş olan polisiye dizi efsanevi Arka Sokaklar, bu ara ardı ardına istifa depremi ile sarsılmakta iken Arka Sokaklar dizisi final mi yapacak sorusunu da akıllara getiriyor. Arka Sokakların neredeyse başrol oyuncusu olan 'Murat Komiser' lakaplı Uğur pektaş, diziye veda etti

Arka Sokaklar Yeni oyuncuları kimler?

Kanal D ekranlarında 10 yıla damgasını vurmuş olan polisiye dizi efsanevi Arka Sokaklar, bu ara ardı ardına istifa depremi ile sarsılmakta iken Arka Sokaklar dizisi final mi yapacak sorusunu da akıllara getiriyor. Arka Sokakların neredeyse başrol oyuncusu olan Murat Komiser' lakaplı Uğur pektaş, diziye veda etti

Dizide uzun yıllar rol aldıktan sonra ayrılan Murat Komiser rolündeki Uğur Pektaş, Arka Sokaklar’ın 10. sezonunda diziye geri dönmüştü. Ancak Uğur Pektaş, yeni sezon sona ermeden yeniden diziden ayrıldı.

Murat Komiser rolündeki Uğur Pektaş, geçen hafta yayınlanan 385. bölümle birlikte diziden ayrıldı. Arka Sokaklar’da Rıza Baba’nın ekibine önümüzdeki haftalarda yeni bir ismin katılması bekleniyor.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma 20.00’da Kanal D ekranlarında!

Uğur Pektaş kimdir?

 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Anne- babası 13 yaşındayken boşandı. Yoga, aikido ve tai chi sporları yaptı. Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü'nde okudu. Aynı zamanda Tur rehberliği yaptı, bir bira firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalıştı. Ayrıca babasıyla ortak olduğu Otomobil tamiri ve bakım servisi dükkanı var. 2005 yılında Kanal D’de yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğuSurvivor Türkiyeyarışmasında birinci oldu. Sonrasında da oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisi ile büyük ses getirdi.

Arka Sokaklar dizisinin yönetmenliğini Orhan Oğuz yaptı, başrollerde iseZafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Çağla Kubat oynadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz