Aşk Yeniden 14. Bölüm Fragmanı - İşler karışıyor!

Fox TV’nin sevilen ve fenomen olan dizisi Aşk Yeniden müthiş geçen 13. Bölüm sonrası sosyal medyada da çok konuşulmuştu. Aşk Yeniden 14. Bölüm Fragmanı izlemek için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz. Aşk Yeniden 14. Bölüm fragmanı izle…

Aşk Yeniden 14. Bölüm Fragmanı - İşler karışıyor!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, âşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep ve Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikâyenin anlatıldığı “Aşk Yeniden” 14. Bölüm fragmanıyla da çok konuşulacağa benziyor. Aşk Yeniden son bölüm fragmanı izlemek isteyenler aşağıdaki linkten ulaşabilir.

AŞK YENİDEN 14. BÖLÜM’DE NELER OLUYOR                              

Ertan’ın düğünü bastığı gecenin sonrasında olanları görüp belgeleyen birisi Fatih ve olayın diğer muhataplarını mail yoluyla tehdit etmeye başlar. Fatih ve Mustafa bu olayın peşindeyken, Zeynep de Fatih’e maharetlerini göstermek üzere mutfağa girmeye karar verir. Zeynep Fatih’i zorla pazara götürüp alışverişe dâhil eder. Dinlenmek için Şevket’in evine uğramaları Şevket’i zor durumda bırakır. Çünkü Yadigâr da Şevket’in zorlamasıyla gerçekleri öğrenmek için Meryem’i eve davet etmiştir.

REİS BABA ERTAN’I SORUYOR

Meryem’i Zeynep’ten saklamaya çalışan Yadigar, Fatih’in odaya girip Meryem ve Şevket’i aynı odada basmasıyla rahat bir nefes alır. Artık Fatih de Zeynep’i oradan uzaklaştırma derdindedir. Tüm bunlar olup biterken Mustafa’nın şantajcıyı bulmak için mafyadan yardım istemesi Ertan meselesinin Şevket Reisin kulağına kadar gelmesine sebep olur.

Aşk Yeniden 14. Bölüm ile 12 Mayıs Salı akşamı Fox’ta!

AŞK YENİDEN 14. BÖLÜM (SON BÖLÜM) FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz