Bahar 8. Bölüm fragmanı | Rengin kurtulacak mı? Bahar, gerçekleri öğrendi

Bahar dizisinin 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Reyting birinciliğini bırakmayan Bahar’ın 8. Bölümü de izleyici ve takipçileri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Dizinin 8. Bölümünde neler olacak? İşte detaylar…

Bahar 8. Bölüm fragmanı | Rengin kurtulacak mı? Bahar, gerçekleri öğrendi

Bahar 8. Bölümde Bahar’la Timur arasındaki gerilim tırmanırken Timur’un annesini de korku sarmaya başlar.

Bu arada Evren’in Bahar’a bakışlarını gören Sevda da Evren’in Bahar’a aşık olduğundan emin olmaya başlar.

Timur’un Umay’ın resim merakına verdiği tepkiyle beraber kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Rengin trafik kazasından kurtulabilecek mi?

Parla gerçek babasının Timur olduğunu öğrendi, bundan sonra Timur’a nasıl yaklaşacak?

Timur Parla’nın gerçek kızı olduğunu öğrenince ne yapacak?

Bahar’ın oyuncu kadrosuna 7. Bölümden itibaren katılan Rüzgar karakterine hayat veren Deniz Sarıkaş’ın rolü de Bahar’da ilginç olayları doğuracak.

Tüm bunların cevabı 2 Nisan’da yayınlanacak Bahar’ın 8. Bölümünde

BAHAR 7. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar 7. Bölümde Evren ve Timur’un Bahar için karşı karşıya gelmesi dikkat çekti. Bahar’ın Aziz Uras ve Seren’i yakalaması, eğlenceli anlara sahne oldu. “Timur’u affedemiyorum ameliyattan sonra” sözleriyle içindeki kırgınlığın altını çizen Bahar; gün geçtikçe kendinden emin, güçlü bir kadına dönüşeceğinin sinyallerini verdi. Rengin ise babasının ölümünün ardından yas tutarken kendini kaybeder.

Rengin’in kardeşi Selim’in Parla’ya açıkladığı gerçeğin üstüne Bahar da Parla’nın annesinin Rengin olduğunu öğrenir.. Tüm bunlar olurken Rengin trafik kazası geçirir ve arabası takla atar.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı dizide Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz