Beren Saat, Kenan Doğulu konserinde bir el bile sallamadı!

Kendan Doğulu Kopenhag Belediye meydanında Anadolu Kültür Günleri kapsamında 10 bin kişiye konser verdi. Ancak konserde güzel oyuncu eşi Beren Saat de onu izleyenler arasındaydı. Beren Saat hayranları konser boyunca ve konser sonrasında bile “Beren, Beren, Beren” diye tezahürat yapmasına rağmen, güzel yıldız Beren Saat’in bir el dahi sallamadığını belirterek üzüldüklerini anlattılar.

Beren Saat, Kenan Doğulu konserinde bir el bile sallamadı!

Kopenhag Belediye meydanında düzenlenen Anadolu Kültür Günleri çerçevesinde yaklaşık 10 bin kişiye konser veren Kenan Doğulu, kendisini izleyenleri coşturdu.

Star’ın haberine göre; Kenan Doğulu’nun eşi oyuncu Beren Saat de eşinin konserini sahnede, ses düzenini yönetenlerin yanında kendini objektifler ve hayranlarından gizleyerek izledi. Konser boyunca “Beren, Beren, Beren” şeklinde sloganlar atarak, Beren Saat’in kendilerini selamlamasını isteyen hayranları hayal kırıklığına uğradı.

Konser sonrasında, kulisin arkasında aracına binmesini bekleyen hayranları, burada da “Beren, Beren” şeklinde dakikalarca bağırdı. Beren Saat, Kenan Doğulu’nun elini tutarak, hızlı bir şekilde kulis olarak kullanılan karavandan çıkarak kendilerini bekleyen araca binerek uzaklaştı. Hayranları Beren Saat’in kendilerine bir el dahi sallamadığını söyleyerek üzüntülerini anlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz