Çilek Kokusu 1. Bölüm'de ağızlar açıkta kaldı -

İşte bir yaz dizisi daha. Çilek Kokusu Star TV’de ilk bölümüyle ekranlara konuk oldu. Fenomen olmaya aday dizi bundan böyle her Çarşamba Star TV’de yayınlanacak. Tıpkı Güzel Köylü gibi Çilek Kokusu da Gold Film’in imzasını taşıyor. İzlemeyenler veya kaçıranlar için Çilek Kokusu 1. Bölüm (ilk bölüm) izleme linki aşağıda. Çilek Kokusu 24 Haziran Çarşamba ilk bölümüyle yayın hayatına başladı.

Çilek Kokusu 1. Bölüm'de ağızlar açıkta kaldı -

ÇİLEK KOKUSU 1. BÖLÜM (İLK BÖLÜM) İZLE

Aslı ve Burak’ın sürpriz bir şekilde karşılaşmalarıyla başlıyor hikaye. Aslı, çalıştığı pastaneden Burak yüzünden kovuluyor. Bu arada en yakın arkadaşı olan Gonca, Bodrum’a çalışmaya gitmek üzere ve Aslı’yı da gelmesi için ikna etmeyi başardı. Aslı da hem tatil yapmak hem de para kazanmak için Bodrum’daki işi kaçırmak istemez.  Annesi kızının Bodrum’a gitmesine pek sıcak bakmasa da Aslı’nın ısrarlarına dayanamaz ve izin verir.

Hikayemiz, kibirli, ukala, serseri Burak’ın, güleryüzlü, sıcak, samimi Aslı’nın Bodrum’a giderken aynı uçağa binmeleri ve tatlı aksiliklerle yan yana oturmalarıyla başlıyor. Birbirlerini ilk gördükleri andan itibaren çatışmaya ve didişmeye başlayan çift bir daha birbirlerini hiç görmeyeceklerini düşünerek uçaktan inerler ama kader onları bir araya getirmek için ağlarını çoktan örmeye başlamıştır.

Kaynak: Recep Kaya

Çok Okunan Haberler