Cübbeli yine yaptı yapacağını! Saadet ve Yeniden Refah Partisine oy vermek caiz değil

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdiği ve İsmail Ağa Cemaatinden kovulduğu iddialarıyla gündeme gelen 'Cübbeli' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala infial yaratacak açıklamalarda bulundu.

Cübbeli yine yaptı yapacağını! Saadet ve Yeniden Refah Partisine oy vermek caiz değil

İsmail Ağa Cemaatiyle kavgalı Cübbeli Ahmet Hoca yine tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi paylaşımda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, Cumhur İttifakı dışındaki partilere oy vermenin caiz olmadığını iddia etti.

Gündeme damgasını vuran paylaşımında hoca, “ "Bunlara mı teslim edelim yani. Onun için mecburen fıkıha göre konuşuyorum. Ehveni şerin tercih olunması vaciptir. Vaciptir ne demek başka çıkarın yok, mecbursun. Bunu yapmadığı anda günahkâr olur, azaba girer Yeniden Refah, Saadet vb. adaylarına özellikle İstanbul, Ankara gibi kazanamayacakları kesin ama Cumhur İttifakı'na kaybettirip CHP'yi, DEM'i teröristleri kazandıracağı kuvvetle muhtemel olan yerlerde bunlara oy vermek caiz değildir. Sana ne diyemezsin, ben bunu bildirmek zorundayım.” Dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz