Esra Erol'la Gökhan'ın skandal 21 Nisan'da kuzenim diye yutturma anları

Esra Erol'la İzdivaç programında yaşanan komik dakikalardan sonra Esra Erol'la 21 Nisan'da yaşananlar herkesi şok etti. Esra Erol Gökhan'ı sevgilisini kuzenim diye tanıştırmış,

Esra Erol'la Gökhan'ın skandal 21 Nisan'da kuzenim diye yutturma anları

ATV ekranlarında yıllara damgasını vurmuş oan Esra Erol'a isimli izdivaç programının sunucusu Esra Erol, geçtiğimiz gün ilginç bir olay başına geldi.  Esra Erol 21 Nisan şu an da ekranlardaki yerini almışken, geçitğimiz gün yani Esra Erol'la 20 Nisan programında çok komik bir o kadar da keyifli dakikalara imza atıldı. Esra Erol'la nurşen hanımı bilmeyen yoktur. Fevri çıkışları ve hiç susmazcasına konuşan Nurşen Hanım, geçtiğimiz gün Esra Erol'u çileden çıkardı. Açıklamaları, konuşmalarına dayanamayan Erol, katılarak güldü ve önünde bulunan poşeti kafasına geçirdi. Yaşanan bu olay ekranları başındakileri dahil tüm Esra Erol stüdyosunu kahlahaya boğdu. Öte ynadan gün gün yaşanan skandal dosyalarının bir yenisi daha yaşandı. Ve Erol programında kuzenim diye yutturulan kişinin sevgilisinin çıktığı şahıs çok konuşuldu.

KAHKAHA ANLARI

Gelin adayı Nurşen Hanım'ın hareketlerine ve söylediklerine çok gülen ünlü sunucu orada bulunan poşeti kafasına taktı 'Programda olmak istemediğim anlarda böyle olacağım' dedi. O anlar izleyenleri kahkahalara boğdu.

SEVGİLİSİNE KUZENİM DEDİ

Programdaki damat adaylarından Gökhan'ın "kuzenim" diye tanıttığı Zehra adındaki genç kadının kimliği ortaya çıktı. Genç kadının programda Gökhan'ın sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Bu skandallar karşısında Esra Erol bile şoke oldu. Stüdyoda büyük şaşkınlık yaşandı.

Bu gelişme sonrasında yayına bağlanan genç kadın Esra Erol'a gerçekleri anlattı. Genç kadın şunları söyledi: "Kendisine mesaj attım. Daha sonra AVM'de görüştük. Telefon numaralarımızı verdik. Daha sonra kendisine Emel Hanım talip gelmişti, ben o zaman kendisini hiç aramadım. Ondan sonra beni aradı ve beni tanımak istediğini söyledi." Daha sonrada damat adayı Gökhan'ın görüşme taleplerini kabul eden Zehra ilişkilerinin başladığını söyledi. Zehra ayrıca sevgiliyken de Gökhan'ın ekranda olanların gerçek olmadığını söyleyerek taliplerini aramaya devam etmiş.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler