Güldür Güldür Show Son 90. Bölüm - (Kırdı geçirdi)

Show TV’nin skeçleriyle izleyicileri gülmekten kırıp geçiren eğlence programı Güldür Güldür Show 90. Son bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Güldür Güldür son bölüm bara giden erkekler grubu skeci en çok güldüren, güldürürken düşündüren skeçlerdendi. Komedinin ustalarının buluştuğu Güldür Güldür Show Son 90. Bölüm detayları ve tek parça izleme linki…

Güldür Güldür Show Son 90. Bölüm - (Kırdı geçirdi)

Güldür Güldür Show 11 Aralık 90. Bölümüyle yayında ve izleyebilirsiniz. Güldür Güldür 90. Son bölüm izleme linki ve neler oldu ayrıntıları aşağıda.

GÜLDÜR GÜLDÜR SON BÖLÜM SKEÇLERİ

Akşam beraber eğlenmek için bara giden eski dostlar İsmail, Bilal, Hüseyin ve Mesut'un başlarına neler gelecek? Mesut neden arkadaşları tarafından sürekli kılıbık olmakla suçlanıyor olabilir? İsmail, Bilal ve Hüseyin gerçekten kendi ilişkilerinde sevgililerine hesap vermiyor olabilir mi?

Devlet eş ve sevgili bulmak için de kurum açarsa neler yaşanır? Akşam gideceği akraba düğününe sevgilisiz gitmek istemeyen Aysel ve annesi uygun bir sevgili bulabilecek mi? Kurum yetkilisi Şevket mesai bitimine az zaman kala Aysel'in bir sevgili bulmasını sağlayabilecek mi?

Uçak yolculuğu sırasında ıssız bir adaya düşen Rüyalar Caddesi müzik grubu üyeleri Bilal ve İbrahim'in başına neler gelecek? Adada yaşayan kadınlar Nezaket, Burcu ve onların Kraliçeleri Sinem; neden Bilal ve İbrahim'i beğenmiş olabilir? Ada yerlileri Mesut ve Bahadır çirkin olmak için neden uğraşıyor olabilir?

Güldür Güldür Show 90. Son bölümünü izleyenlerin karnına gülmekten ağrılar girdi resmen. Güldür Güldür Show 90. Bölümünü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

GÜLDÜR GÜLDÜR SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz