Güzel Köylü Gizem Karaca hayranlarını üzecek!

Şu sıralar Star TV’de yayınlanan fenomen dizi Güzel Köylü’nün başrol oyuncusu güzel yıldız Gizem Karaca’nın hayranlarına üzücü bir haberimiz var. Ne yazık ki güzel yıldız Kahpe Bizans 2 filminde oynayamayacak. Neden mi? İşte ayrıntılar…

Güzel Köylü Gizem Karaca hayranlarını üzecek!

EMRE ATEŞ

Star TV’de yayınlanan Güzel Köylü dizisinin başrolü ve Survivor All Star yarışmacısı Anıl Tetik’in sevgilisi Gizem Karaca’nın daha önce Gani Müjde yönetmenliğinde çekilecek olan Kahpe Bizans 2 filminde rol alacağı biliniyordu. Ancak güzel yıldızın yaklaşık 3 ay önce spor yaptığı esnada sakatlandığı ve bu nedenle dizisinin sezon finali sonrasında ameliyat olacağı öğrenildi.

Uçankuş TV ekranlarında yayınlanan Gündem Kanatlarımızın Altında adlı programın yorumcularından usta magazinci Birsen Altuntaş’ın yaptığı açıklamalara göre, Gizem Karaca’nın Güzel Köylü dizi setine dahi koltuk değneği ile gittiği ve sıkıntılı günler geçirdiğini öğrendik.

Magazinci Birsen Altuntaş, güzel yıldız Gizem Karaca’nın Güzel Köylü sezon finali bölümünün çekilmesinin akabinde ameliyat edileceğini ve bu sebeple de Kahpe Bizans 2 filminde rol alamayacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz