Murat Boz Instagram açıklamalarıyla yer yerinden oynattı, Takipçilerini neden sildi, kimdir?

Show TV’nin yeni dizisi Kış Güneşi’nin güzeller güzeli sanatçısı Aslı Enver’le aşk yaşayan TV8’in fenomen programı O Ses Türkiye’nin karizmatik jürisi Murat Boz, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

Murat Boz Instagram açıklamalarıyla yer yerinden oynattı, Takipçilerini neden sildi, kimdir?

Show TV’nin yeni dizisi Kış Güneşi’nin güzeller güzeli sanatçısı Aslı Enver’le aşk yaşayan TV8’in fenomen programı O Ses Türkiye’nin karizmatik jürisi Murat Boz, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

Ünlü şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabı Instagram’da güzel oyuncu sevgilisi Aslı Enver dışında herkesi silip takip etmeyi bıraktığı haberlerini yalanladı.

Murat Boz’un açıklamaları şu şekilde…

“Ben zaten kimseyi takip etmiyordum. Bu konu yanlış anlaşıldı galiba. Ve böylelikle açıklık getirmiş oldum” dedi. Alışverişin ardından Boz, spor salonuna giderek form tuttu.

Murat Boz ve Aslı Enver’in aşkı birlikte rol aldıkları “Kardeşim Benim” filmiyle başladı.

Murat Boz Kimdir?

Murat Boz, 7 Mart 1980'de Zonguldak, Karadeniz Ereğli ilçesinde doğdu. Baba adı Cafer, anne adı Ayşe Nedret'dir. İlk ve Orta öğrenimini Zonguldak'ta tamamladı. 1995 yılında İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazandıktan sonra İstanbul'a geldi.

Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey gibi yerlerde konserlerde vokal yaptı. 1998 yılında Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birincisi oldu.

1999 yılında Bilgi Üniversitesi Jazz Vokal Bölümü'nü burslu olarak kazandı. Ardından eğitimine 2003 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü'nde devam etti. Uzun bir süre Tarkan'nın vokalistliğini yapan Boz, eğitimine halen devam etmekte.

Eski bir Grup Rapsodi solisti olan Murat Boz, 2006 yılında "Aşkı Bulamam Ben" isimli parçası ile Türk Pop Müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Şarkı söylemeyi, yüzmeyi ve hayvanları çok seven Murat Boz, Shakira, Tarkan, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Grup Hepsi, Zeynep Dizdar ve Zeynep Mansur gibi isimlerin albüm ve sahne performanslarında çalıştı.

Bunların yanı sıra McDonalds, İstikbal ve Kola Turka'nın reklam müziklerinde seslendirme yaptı.

Murat Boz, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalışması "Aşkı Bulamam Ben" ile çıkış yaptı. Ardından 2007 yılının başında ilk stüdyo albümü Maximum'u yayınladı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden, Altın Kelebek Ödülleri'nden ve İstanbul FM Altın Ödülleri'nden "En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı" dalında ödüller aldı. 2008 yılında ilk EP çalışması olan "Uçurum"'u yayınladı. Bir yıl sonra ikinci stüdyo albümü olan Şans'ı yayınladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarını kliplendirdi, "İki Medeni İnsan" şarkısının klip versiyonunda Soner Sarıkabadayı ile düet yaptı. Mart 2010'da ikinci single çalışması olan "Hayat Sana Güzel"'i yayınladı.

12 Nisan 2011'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden ile aynı adı taşıyan şarkısını klibi ile birlikte yayınladı. 9 Mayıs 2011'de ise albümünü piyasaya sürdü. Ardından albümdeki "Hayat Öpücüğü", "Geri Dönüş Olsa", "Kalamam Arkadaş", "Bulmaca" ve "Soyadımsın" şarkılarını da kliplendirdi. Bu şarkılardan "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" resmi listelerin zirvesine yükselmeyi başardı. Murat Boz, son olarak en çok sevilen şarkılarından oluşan ilk remix albümü olan "Dance Mix"i piyasaya sürdü. Albümün ilk klibi "Özledim" şarkısının remix versiyonuna çekilirken ikinci kliplenen şarkı "Geri Dönüş Olsa" adlı eseri oldu.

Askerliğini bedelli olarak 2011 yılında yaptı.

10 Ekim 2011'de Türkiye'de yayınlanmaya başlanan yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı O Ses Türkiye programında 1. ve 2. Sezonda Jüri Üyeleri, Hadise Açıkgöz, Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz oldu. 16 Eylül 2013 tarihinde başlayan 3. sezonda ise Gökhan Özoğuz, Hadise, Murat Boz ve Ebru Gündeş oldu.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2014-2015 sezonunda Acun Ilıcalı, Özgü Namal ve Eser Yenenler ile beraber jüri olarak görev yapmıştır.

Murat Boz, 10 Ekim 2008’de Almanya’nın Passau kentinde Alman vatandaşı olan menajeri Eliz Sakuçoğlu ile evlendi. 14 Ağustos 2012 tarihinde Diyarbakır’ın ilçesi Hazro’da Asliye Hukuk Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı.

2014 yılında İnternet fenomeni Pucca'nın Küçük Aptalın Büyük Dünyası, Allah Beni Böyle Yaratmış ve Ay Hadi İnşallah gibi kitaplarından esinlenerek çekilen “Hadi İnşallah” adlı sinema filminde Büşra Pekin, Murat Boz, Cezmi Baskın, Sinasi Yurtsever ile beraber rol aldı.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı "Kardeşim Benim" adlı sinema filminde Burak Özçivit ve Aslı Enver ile birlikte başrolde oynadı.

O Ses Türkiye’nin 2015 - 2016 sezonu 5. sezonunda Murat Boz, jüri üyesi olarak Gökhan Özoğuz, Hadise Açıkgöz, Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi Hakan Özoğuz ile birlikte görev yapacak.

Albümleri

2007 - Maximum

2009 - Şans

2011 - Aşklarım Büyük Benden

Filmleri ve Dizileri

2016 - Kardeşim Benim (Sinema Filmi)

2014 - Hadi İnşallah - Pucca (Pekmez) (sinema)

2012 - Kahraman İkili (Türkçe Seslendirme)

2007 - Hepsi1 (Şarkıcı) (TV Dizisi)

2004 - Avrupa Yakası 1. Sezon (Konuk Oyuncu)(TV Dizisi)

Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra’da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk’üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye'den Londra'ya gittiğinde babasıyla orada tanışıp evlenmiş. İlkokulu Londra’da okudu. Aslı Enver 1996 yılına kadar 12 yaşındayken ailesiyle birlikte Londra’dan İstanbul’a taşınmıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

2003 yılında “Hayat Bilgisi” adlı dizide oynadı, 2007 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisinde başrol Mine Ergun karakterini canlandırdı. Aslı Enver, 2007 – 2011 yılları arasında "Kavak Yelleri" adlı dizide İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan, Sarp Apak ile birlikte başrolde oynadı.

2012 yılında yine baş rolde “Suskunlar” dizisinde oynadı. 2013 yılında da “Kayıp” dizisinde ve “Tamam Mıyız?” sinema filminde oynadı.

Aslı Enver, oynadığı sinema ve dizilerden başka; Yapı Kredi, maviyesil, Lescon ve Molped reklamlarında rol almıştır.

Aslı Enver, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Birkan Sokullu ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular.

Aslı Enver, 2014 yılında "Bana Artık Hicran De" adlı dizide; Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi ile başrol oyunculuğunu üstlenmiştir. Dizi'nin geniş oyuncu kadrosunda Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar gibi ünlü isimler yer almaktadır.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı "Kardeşim Benim" adlı sinema filminde Murat Boz ve Burak Özçivit ile birlikte başrolde oynadı.

Tiyatro Oyunları

Evcilik Oyunu,   Pera Tiyatrosu

Yangın Yerinde Orkideler, Pera Tiyatrosu

Eski Fotoğraflar, Haliç Üniversitesi

Filmleri

2002 - Ayna (Kısa Film)

2002 - Uzay Sitcomu(TV Dizisi)

2003 - Hayat Bilgisi<(TV Dizisi)

2007 - 2011 - Kavak Yelleri(TV Dizisi)

2012 - Suskunlar(TV Dizisi)

2013 - Kayıp(Özlem Albayrak)(TV Dizisi)

2013 - Tamam Mıyız? (Sinema Filmi)

2014 - Bana Artık Hicran De (Hicran Eyüpoğlu)(TV Dizisi)

2015 - Mutlu Ol Yeter Mutlu Ol Yeter (Zeynep) (TV Dizisi)

2016 - Kardeşim Benim (Sinema Filmi)

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okudu.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşına katılmış ve “gelecek vadeden” seçilmiştir.

Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Daha sonra mankenliği bırakmış, Uğurkan Erez'in ajansında cast olarak çalışmaktadır.

Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Ardından da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir.

Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 da “Eksi 18” adlı dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. 2008 de Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. Star Tv’de yayınlanan “İhanet “Dizisinde rol aldı.

2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra “Gossip Girl” adlı yabancı diziden den esinlenilen “Küçük Sırlar” adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011'den beri Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırdı.

Burak Özçivit, İngilizce biliyor. Araba kullanmak, spor yapmak ve futbol oynamaktan hoşlanıyor.

2013 - 2014 yılları arasında Yapımcısı Timur Savcı, yönetmeni Çağan Irmak olan ve Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden üçüncü kez uyarlanan "Çalıkuşu" dizisinin başrollerinde Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve Begüm Kütük oynadılar.

23 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren "Aşk Sana Benzer" adlı sinema filminde Burak Özçivit başrolde olarak, Fahriye Evcen, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl ile birlikte rol aldı.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı "Kardeşim Benim" adlı sinema filminde Murat Boz ve Aslı Enver ile birlikte baş rolde oynadı.

Ekim 2015 ayında Star TV'de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı "Kara Sevda" adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamıştır.

Filmleri ve Dizileri

Yapımcı (1) 2015 - Aşk Sana Benzer (Sinema Filmi)

Oyuncu

2015 - Kardeşim Benim (Sinema Filmi)

2015 - Kara Sevda (Kemal) (TV Dizisi)

2015 - Aşk Sana Benzer (Ali)(sinema filmi)

2013 - 2014 - Çalıkuşu (Kamran) (dizi)

2011 – 2013 - Muhteşem Yüzyıl (Malkoç oğlu)

2010-2011 - Küçük Sırlar (Çetin Ateşoğlu)

2010 - İhanet (Emir)

2008-2009 - Baba Ocağı (Güven)

2008 - Zoraki Koca (Ömer Özpolat)

2007 - Musallat (Suat)

2006 - Eksi 18 (Murat)

Murat Boz , önceki akşam yine sevgilisi için ‘ağaç oldu’. Aslı Enver ’in İstinye Enka Koleji’ndeki tiyatro oyununun çıkışında bekleyen Boz, habercileri görünce gizlendi. Enver “Murat Bey kapıda sizi bekliyor, neden kaçıyorsunuz?”soruları üzerine “Yok kaçmıyoruz. İlişkimiz iyi gidiyor” dedi.

Boz, sevgilisini tiyatronun ardından başrolünde oynadığı ‘ Kış Güneşi ’ dizisinin yemeğine götürdü. “Geçen gün sette 4 saat, bu gece de 2 saat Aslı Hanım’ı beklediniz” diyen muhabirlere Boz’un yanıtı centilmence oldu: “Ben Aslı’yı 4 değil 10 saat de beklerim.”

Öğle saatlerinde sevgilisinin yanında olan Boz, soğuk havaya rağmen dört saat boyunca Enver'i bekledi. Verilen arayı fırsat bilen oyuncu, sevgilisinin yanına gitti.

Kısa bir aranın ardından kamera karşısına geçen Enver'i açık havada beklemeye başlayan Boz, üşüyünce otomobilinin yolunu tuttu. Şarkıcı, kostüm değiştirmek için karavana giden sevgilisinin beline sarılarak, çekim mekanına kadar eşlik etti. Çift, dört saatin ardından araçlarına binerek setten ayrıldı.

SHOW TV’de bu akşam saat 20.00’de izleyiciyi ekranlara bağlayacak yeni bir dizi başlıyor: ‘Kış Güneşi’... Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği ve Murat Onbul’un yönettiği ‘Kış Güneşi’nde, başrolleri Şükrü Özyıldız, Aslı Enver, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Başak Parlak, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay ve Mehmet Esen paylaşıyor.

Kaybolan bir benlik hikâyesinin ekranlara taşınacağı ‘Kış Güneşi’nde Şükrü Özyıldız, yıllardır birbirini görmeyen Mete ve Efe adlı iki kardeşi canlandırarak kariyerinde bir ilke imza attı. Kardeşlerden birinin eşi Nisan’ı canlandıran Aslı Enver ise içinde bulunduğu başarılı dönemi ‘Kış Güneşi’ ile taçlandırdı. Özyıldız ile Enver, HT Magazin’e ‘Kış Güneşi’nin izleyiciyi ekranlara neden bağlayacağı samimi açıklamalarda bulundu.

-‘Kış Güneşi’nin hangi özellikleri size ‘Ben bu işte varım’ dedirtti?

Aslı Enver: Hikâyenin güzelliği, yönetmenimiz Murat Onbul’un ‘Ulan İstanbul’dan sonra bir dram çekiyor olması, kadronun çok iyi olması, yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlenmesi. Ekip iyi olunca oyuncu için de o işin içinde olmak çok keyifli.

-‘Kış Güneşi’nin kariyerinize nasıl bir etkisi olmasını dilersiniz?

Aslı Enver: İçinde yer aldığım her proje benim için değerli. Şu anda uzun zamandır ön hazırlıkla beraber üzerinde çalıştığımız bir işin yayınlanıyor olmasının heyecanını yaşıyorum diyebilirim. ‘Kış Güneşi’nin kariyerime birçok değer katacağını düşünüyorum.

-Nisan için nasıl bir hazırlık dönemi geçirdiniz?

Aslı Enver: Sete başlamadan yaklaşık bir ay öncesinde yönetmenimiz ve oyuncu koçu Çetin Sarıkartal’la karakter üzerine çalıştık. Karakter üzerine çalışacak vaktimin olması beni çok rahatlattı. Sete başladığımızda kafamda Nisan ile ilgili hiçbir soru işareti kalmamıştı.

-Dizinin konusu olan ‘Kaybolan bir benlik, imkânsız bir aşk ve sırlarla dolu bir geçmiş...’ sizce izleyiciye ne hissettirecek?

Aslı Enver: Bu akşam ilk bölüm yayınlanacağı için bu soruya net bir cevap verip sürprizleri bozmak istemiyorum açıkçası. Ama Efe ve Mete’nin geçmişle yüzleşmelerinin ardından Nisan’ı da içine alan olayların izleyiciyi etkileyeceğini düşünüyorum.

'ZOR OLAN KARAKTERLERİ SEVİYORUM'

-‘Kış Güneşi’nin hangi özellikleri size ‘Ben bu işte varım’ dedirtti?

Şükrü Özyıldız: Kış Güneşi’nde canlandırdığım rol daha önce hiç deneyimlemediğim, benim açımdan iddialı ve zor olan bir karakterdi. Bu beni heyecanlandırdı bunun benim oyunculuğum adına bir şans olduğunu düşündüm. Zor olan karakterleri seviyorum...

-‘Kış Güneşi’nin kariyerinize nasıl bir etkisi olmasını dilersiniz?

Şükrü Özyıldız: Kariyer dediğin yolculuk zaten kümülatif bir yolculuk yani sürekli üzerine koyarak gidiyorsunuz. Bu sadece ‘Kış Güneşi’ için değil benim dahil olduğum bütün projelerdeki ana unsur beni çıktığım bu yolda bir adım öteye taşıması, yani ‘Kış Güneşi’nin de beni bir adım öteye taşımasını umuyorum.

-Efe ve Mete için nasıl bir hazırlık dönemi geçirdiniz, birbirine zıt iki karakteri canlandırmak için özel bir çalışma yaptınız mı?

Şükrü Özyıldız: Tabii ki özel bir çalışma yaptım. Zaten çok çalışmanız gereken bir dramatik yapısı var projenin. Bir bedenden iki tane bağımsız karakter çıkarmam gerekiyor. Her karakter birbirinden bağımsızdır. O yüzden karaktere çalışırken diğerini baz almak veya diğeriyle kıyas yapmak bence hiç doğru değil. Bu durum bir oyuncu olarak sizi kârdan çok zarara uğratır diye düşünüyorum. Bu proje için Bahar Kerimoğlu ve Çetin Sarıkartal ile çalıştım. İkisi de birbirinden tamamen farklı oyunculuk metotları olan çok iyi koçlar.

Şükrü Özyıldız Kimdir?

Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Çocukluğu İzmir’de geçmiştir. Annesi Rum, babası Karadenizli’lidir. 9 yaşında annesini kaybetti. Bir kız kardeşi vardır.

 İTÜ Gemi Makineleri Mühendisliği’ni kazanıp İstanbul’a geldi. Bir sene okuyup yeniden sınava girdi ve Ege Üniversitesi’nde işletme okumaya başladı.

Erasmus programı öğrenci değişimi için Portekiz’e gitti. Küçüklüğünden beri Muay Thai ve Jiu-Jitsu yapıyordu. Orada kafes dövüşlerine katıldı. Kafes dövüşünü daha sonra bıraktığını belirten Şükrü Özyıldız hiperaktifliğini setlerde bastırdığını belirtti.

Yurtdışında bir workshopa katılmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Tiyatro oyunlarında, reklamlarda ve dizilerde rol aldı.

Davul ve perküsyon kullanmakta ustadır.

Şükrü Özyıldız, 2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan “Benim Hala Umudum Var” dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaşmıştır.

Cool bir stil; tişört, gömlek, deri ceket ve altına da jean giyindiğini söyleyen Şükrü Özyıldız, çekimlerde de kolundan çıkarmadığı bilekliğini çok seviyor. Bir de kemer takmadan ve yazın güneş gözlüğü olmadan dışarı çıkmaz. Ayrıca; deri ceketsiz bir kış geçirmeyeceğini de ifade etmektedir.

2013 yılında ilk sinema filmi “Neva” da başrol oynadı. 2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan “Benim Hâlâ Umudum Var” dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaştı.

2014 yılında Şükrü Özyıldız, “Şeref Meselesi” adlı dizide Kerem Bursin ve Yasemin Allen ile başrolleri paylaştı.

2015 yılında Özcan Deniz’in senaryosunu yazıp yönettiği "Sevimli Tehlikeli" filminde başrolü üstlendi.

Şükrü Özyıldız, 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı dizide Bensu Soral, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar.

2016 yılında yönetmen Andaç Haznedaroğlu'nun çektiği "Herşey Aşktan" adlı sinema filminde Şükrü Özyıldız Burak karakterini canlandırırken Hande Doğandemir, Mithat Can Özer, Hakan Meriçliler, Öznur Serçeler ile birlikte oynadı.

2016 yılında show Tv'de oynayacak olan ve yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği "Kış Güneşi" adlı dizide Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver başrolde oynarken; Mahir Günşiray, Şenay Gürler, Hakan Gerçek, Başak Parlak, Berrak Kuş ve Hakan Boyav diğer rollerde yer alacaktır.

Filmleri ve Dizileri

2011 - Derin Sular (Toprak)

2012 - Uçurum (Avukat Tolga) (TV Dizisi)

2013 - Benim Hala Umudum Var (Ozan) (TV Dizisi)

2013 – Neva (sinema filmi)

2014 - Çalıkuşu (Mirzade Murat) (dizi)

2014 - Şeref Meselesi (dizi)

2014 - Ulan İstanbul (22. Bölümünde konuk oyuncu) (TV Dizisi)

2015 - Sevimli Tehlikeli (Sinema Filmi)

2015 - Her Şey Aşktan (Burak)(Sinema Filmi)

2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (Eren) (TV Dizisi)

2015 - Kara Kış (TV Dizisi)

2016 - Herşey Aşktan (Burak) (Sinema Filmi)

2016 - Kış Güneşi (Mete)(TV Dizisi)

Şükrü Özyıldız Kimdir?

Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Çocukluğu İzmir’de geçmiştir. Annesi Rum, babası Karadenizli’lidir. 9 yaşında annesini kaybetti. Bir kız kardeşi vardır.

 İTÜ Gemi Makineleri Mühendisliği’ni kazanıp İstanbul’a geldi. Bir sene okuyup yeniden sınava girdi ve Ege Üniversitesi’nde işletme okumaya başladı.

Erasmus programı öğrenci değişimi için Portekiz’e gitti. Küçüklüğünden beri Muay Thai ve Jiu-Jitsu yapıyordu. Orada kafes dövüşlerine katıldı. Kafes dövüşünü daha sonra bıraktığını belirten Şükrü Özyıldız hiperaktifliğini setlerde bastırdığını belirtti.

Yurtdışında bir workshopa katılmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Tiyatro oyunlarında, reklamlarda ve dizilerde rol aldı.

Davul ve perküsyon kullanmakta ustadır.

Şükrü Özyıldız, 2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan “Benim Hala Umudum Var” dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaşmıştır.

Cool bir stil; tişört, gömlek, deri ceket ve altına da jean giyindiğini söyleyen Şükrü Özyıldız, çekimlerde de kolundan çıkarmadığı bilekliğini çok seviyor. Bir de kemer takmadan ve yazın güneş gözlüğü olmadan dışarı çıkmaz. Ayrıca; deri ceketsiz bir kış geçirmeyeceğini de ifade etmektedir.

2013 yılında ilk sinema filmi “Neva” da başrol oynadı. 2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan “Benim Hâlâ Umudum Var” dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaştı.

2014 yılında Şükrü Özyıldız, “Şeref Meselesi” adlı dizide Kerem Bursin ve Yasemin Allen ile başrolleri paylaştı.

2015 yılında Özcan Deniz’in senaryosunu yazıp yönettiği "Sevimli Tehlikeli" filminde başrolü üstlendi.

Şükrü Özyıldız, 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı dizide Bensu Soral, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar.

2016 yılında yönetmen Andaç Haznedaroğlu'nun çektiği "Herşey Aşktan" adlı sinema filminde Şükrü Özyıldız Burak karakterini canlandırırken Hande Doğandemir, Mithat Can Özer, Hakan Meriçliler, Öznur Serçeler ile birlikte oynadı.

2016 yılında show Tv'de oynayacak olan ve yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği "Kış Güneşi" adlı dizide Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver başrolde oynarken; Mahir Günşiray, Şenay Gürler, Hakan Gerçek, Başak Parlak, Berrak Kuş ve Hakan Boyav diğer rollerde yer alacaktır.

Filmleri ve Dizileri

2011 - Derin Sular (Toprak)

2012 - Uçurum (Avukat Tolga) (TV Dizisi)

2013 - Benim Hala Umudum Var (Ozan) (TV Dizisi)

2013 – Neva (sinema filmi)

2014 - Çalıkuşu (Mirzade Murat) (dizi)

2014 - Şeref Meselesi (dizi)

2014 - Ulan İstanbul (22. Bölümünde konuk oyuncu) (TV Dizisi)

2015 - Sevimli Tehlikeli (Sinema Filmi)

2015 - Her Şey Aşktan (Burak)(Sinema Filmi)

2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (Eren) (TV Dizisi)

2015 - Kara Kış (TV Dizisi)

2016 - Herşey Aşktan (Burak) (Sinema Filmi)

2016 - Kış Güneşi (Mete)(TV Dizisi)

Özcan Deniz Kimdir?

Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara'da Elmadağ Yenidoğan Mahallesinde doğmuştur. Annesinin adı Kadriye, Babasının adı Sadık Deniz’dir. Anne ve babası asıl memleketleri Ağrı’dan yeni evlilerken Ankara’ya göç etmişlerdir. Özcan Deniz, beş yaşına kadar Ankara'da yaşadıktan sonra 1977 yılında ailesinin Aydın'a göç etmesiyle çocukluğu ve gençliğinin ilk yılları Aydın'da geçmiştir. 4 kardeşi vardır.

Okula Aydın'da başladı, ilkokulu Aydın Halide Hatun ilkokulunda okudu ve eğitimine son verene kadar burada devam etti. Okul çağlarında, müziğe olan tutkusunu fark etmek hiç de zor değildi. Öğrenimi süresi boyunca okuldaki aktivitelerde solist olarak yer alıyordu.

Müzikle uğraşmaya karar verip 1985 yılında Ortaokul birinci sınıfta eğitimine son vermesinin ardından,pazarda simit, limon, pide satmaktan inşaat işçiliğine, kaportacılığa kadar yapmadıkları iş kalmaz. İzmir'de şarkı söylemeye başladığında henüz onüç yaşındaydı. İzmir'den sonra Antalya'da da sahne alan Özcan, Antalya'dan sonra Aydın’ın Sultanhisar kasabasında düzenlenen ve sunuculuğunu Cenk Koray’ın yaptığı Geleneksel Ses Festivaline katılıp birincilik ödülünü alınca, Cenk Koray’ın tavsiyesi ile 1988 yılında İstanbul'a geldi ve bir sene burada kaldı. Her gün yürüyerek gittiği İMÇ'de kimse dinlemez kasedini. 18 yaşına geldiğinde İstanbul'dan ayrıldı ve 1989 yılında Almanya'ya München’e gitti.

Paralar bir haftada suyunu çektiği için rehin kaldığı otel odasında, elini hiç atmadığı arka cebinde buluverdiği kartviziti. Aydın'da bir düğünde onu dinleyip, ‘‘beni mutlaka ara’’ diyen Almancı organizatörün kartıdır bu. Resepsiyondan gizlice Almanya numarasını çevirir. Karşıdaki ses heyecanlanır: ‘‘Neredesin sen?’’ Bir hafta içinde Almanya için vize işlemlerine başlayacak, ama bu işsiz, sigortasız, parasız gence vize vermeyen Almanya, onu iki yıl süründürecektir. Bu süre içinde zaman zaman gazinolarda sahneye çıkar, Sonunda şeytanın bacağını kırar. Emrah'lı, Öztürk Serengil'li bir turnenin elemanı olarak gidebilir Almanya’ya.

Almanya'da ilk albümü olan "Yine Ağlattın Beni"yi 1992 yılında çıkardı. Özcan Deniz, bu arada Prestij Müzik sanatçılarından Yaşar Yağmur aracılığı ile İstanbul'a gelerek firmanın ortaklarından Hilmi Topaloğlu ile tanıştı.

Yapımcıların Özcan'ın sesini beğenmesi ve albüm yapılmasına karar vermesinin ardından kısa bir süre sonra Prestij Müzik imzalı ilk albüm müzik marketlerde yerini aldı:"Meleğim". Albüm beklenileninde üstünde satış rakamları yakaladı.

Art arda çıktığı televizyon programlarında sinema camiasının da dikkatini çekmiştir. 1994 yılında Türk Sinemasının duayenlerinden Memduh Ün’ün “Ona Sevdiğimi Söyle” adlı filminde oynayarak, sinema ile ilk buluşmasını gerçekleştirmiştir.

"Meleğim"in ardından "Beyaz Kelebeğim" ve "Yalan" adlı albümleri birbirini takip etti. "Beyaz Kelebeğim" albümünden sonra askerliği nedeniyle çalışmalarına ara verdi.

1995 yılında vatani görevini yapan Özcan Deniz, 1997 yılında “Yalan mı” albümü ile müthiş bir dönüş yapmış ve aynı yıl “Yalan mı” adlı dizi ile televizyon izleyicileriyle buluşmuştur.

1999 yılında öyküsünü kendisinin yazdığı “Aşkın Dağlarda Gezer” adlı dizi ile tekrar televizyon izleyicileri ile buluşmuştur.

Özcan Deniz, 2002 – 2003 yılları arasında, senaristliğini Mahinur Ergun ve Meral Okay’ın yaptığı yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı “Asmalı Konak” dizisinde Selda Alkor, Nurgül Yeşilçay, Menderes Samancılar gibi sanatçılarla birlikte oynadı. “Asmalı Konak” adlı dizideki “Seymen Karadağ” rolüyle ismini duyurdu.

2004 yılında “Haziran Gecesi, 2007 yılında “Kader”, 2008 yılında “Aşk Yakar”, 2009 “Samanyolu”, 2012 “Bir Zamanlar Osmanlı”, 2013 yılında “Karagül” adlı dizide oynamıştır. 2013 yılında senaryosunu, başrolünü ve yönetmenliğini üstlendiği 3. Sinema filmi “Su Ve Ateş”i yaptı.

Özcan Deniz, 1992 yılında Almanya’da Handan Deniz ile evlendi. 2002 yılında boşandı. 2008 yılından 2012 yılının ağustos ayına kadar dizi oyuncusu Fahriye Evcen ile birlikte oldu.

Özcan Deniz, 2011 Şubat ayında vizyona giren, "Ya Sonra" isimli senaryosunu üstlendiği filmde bu kez oyunculuğunun dışında yönetmen kimliği ile sevenleriyle buluşmuştur. 2012 yılında 11. Albümü Bi Düşün ile müzik hayatına devam ederken 2011 yılında Yönetmenliğini Yeşim Ustaoğlu'nun üstlendiği Araf filminde kamyon şoförü Mahur karekterini üstlenmiştir

Ödülleri

1997 - Yılın Müzik Yıldız Ödülü (Magazin Gazetecileri Derneği)

1997 - Arabesk-Fantazi Müzik En İyi Erkek Sanatçısı (Kral TV Video Müzik Ödülleri)

1999 - Türk Halk Müziği En İyi Erkek Sanatçısı (Kral TV Video Müzik Ödülleri)

2001 - Avrupa’nın En Başarılı Sanatçısı

2002 - Yılın En İyi Tv Erkek Yıldızı Ödülü (Magazin Gazetecileri Derneği)

2002 - Tv Yıldızı Ödülü (Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği)

2002 - Arabesk-Fantazi Müzik En İyi Erkek Sanatçısı (Kral TV Video Müzik Ödülleri)

2002 - 2003 - En Çok Satan Albüm Ödülü (Leyla) (MÜ-YAP)

2003 - Üç Altın Plak Ödülü (Leyla) (Prestij Grup Popüler Yapım)

2003 - En İyi Solist Ödülü (Altın Kelebek)

2003 - Yılın Dizisi (Asmalı Konak) (İstanbul Üniversitesi İktisat Kulübü)

2003 - 2004 - En Başarılı Sanatçı Ödülü (Avrupa Türklerinin Seçimi)

2004 - 2005 - En Çok Satan Albüm Ödülü (Ses Ve Ayrılık) (MÜ-YAP)

2004 - 2005 - En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Altın Kelebek)

2005 - Teşekkür Ödülü (Çağdaş Sinema Oyunları Derneği)

2005 - Yılın En İyi Tv Dizi Oyuncusu Ödülü (Magazin Gazetecileri Derneği)

2011 - Manheim İzleyici ödülü En İyi Film Ödülü(Ya Sonra) (Manheim Türk Film Festivali)

2012 - Yılın En İyi Film ödülü (Evim Sensin) (19.Siyaset Dergisi Ödülleri )

Albümleri

1992 - Yine Ağlattın Beni

1993 - Hadi Hadi Meleğim

1994 - Beyaz Kelebeğim

1997 - Yalan mı?

1998 - Çoban Yıldızı

1999 - Aslan Gibi

2002 - Leyla

2004 - Ses Ve Ayrılık

2007 - Hediye

2009 - Sevdazede

2013 - Bi Düşün

Filmleri ve Dizileri

Yönetmen

2016 - Evim Sensin 2: Kutsal Aşk (Sinema Filmi)

2015 - Sevimli Tehlikeli (Sinema Filmi)

2013 - Su ve Ateş (Sinema Filmi)

2012 - Evim Sensin (Sinema Filmi)

2011 - Ya Sonra (Sinema Filmi)

Senaryo

2016 - Evim Sensin 2: Kutsal Aşk (Sinema Filmi)

2015 - Sevimli Tehlikeli (Sinema Filmi)

2013 - Su ve Ateş (Sinema Filmi)

2012 - Evim Sensin (Sinema Filmi)

2011 - Ya Sonra (Sinema Filmi)

Oyuncu

2016 - Evim Sensin 2: Kutsal Aşk (Sinema Filmi)

2015 - Her Şey Aşktan (Sinema Filmi)

2014 - Kaderimin Yazıldığı Gün (Kahraman Yörükhan) (TV Dizisi)

2013 - Su ve Ateş (Haşmet/Kemal) (Sinema Filmi)

2013 - Karagül 1. Sezon Karagül (Murat) (Konuk oyuncu)(TV Dizisi)

2012 - Evim Sensin (İskender) (Sinema Filmi)

2012 - Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TV Dizisi)

2011 - Ya Sonra (Adem) (Sinema Filmi)

2011 - Araf (Mahur) (Sinema Filmi)

2010 - Samanyolu (Nejat) (TV Dizisi)

2008 - Sarıkamış Beyaz Hüzün(Teğmen Faik) (Sinema Filmi)

2008 - Mevlana Aşkı Dansı (Çelebi Hüsamettin) (Sinema Filmi)

2008 - Aşk Yakar (Mustafa) (TV Dizisi)

2007 - Kader (Ali Asyalı) (TV Dizisi)

2005 - Keloğlan Kara Prens'e Karşı (Kara Prens) (Sinema Filmi)

2004 - Haziran Gecesi (Baran Aydın) (TV Dizisi)

2003 - Neredesin Firuze (Ferhat Can) (Sinema Filmi)

2003 - Asmalı Konak - Hayat (Seymen Karadağ) (Sinema Filmi)

2002 - Reyting Hamdi (Özcan) (TV Dizisi)

2002 - O Şimdi Asker (Yüzbaşı Volkan Ateş) (Sinema Filmi)

2002 - Kolay Para (Cevher Yıldız) (Sinema Filmi)

2002 - Asmalı Konak (Seymen Karadağ) (TV Dizisi)

1999 - Aşkın Dağlarda Gezer (Zal) (TV Dizisi)

1997 - Yalan (Hasan) TV Filmi

1995 - Yer Çekimli Aşklar (Cemal) (Sinema Filmi)

1995 - Ona Sevdiğimi Söyle (Sinema Filmi)

Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra’da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk’üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye'den Londra'ya gittiğinde babasıyla orada tanışıp evlenmiş. İlkokulu Londra’da okudu. Aslı Enver 1996 yılına kadar 12 yaşındayken ailesiyle birlikte Londra’dan İstanbul’a taşınmıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

2003 yılında “Hayat Bilgisi” adlı dizide oynadı, 2007 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisinde başrol Mine Ergun karakterini canlandırdı. Aslı Enver, 2007 – 2011 yılları arasında "Kavak Yelleri" adlı dizide İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan, Sarp Apak ile birlikte başrolde oynadı.

2012 yılında yine baş rolde “Suskunlar” dizisinde oynadı. 2013 yılında da “Kayıp” dizisinde ve “Tamam Mıyız?” sinema filminde oynadı.

Aslı Enver, oynadığı sinema ve dizilerden başka; Yapı Kredi, maviyesil, Lescon ve Molped reklamlarında rol almıştır.

Aslı Enver, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Birkan Sokullu ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular.

Aslı Enver, 2014 yılında "Bana Artık Hicran De" adlı dizide; Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi ile başrol oyunculuğunu üstlenmiştir. Dizi'nin geniş oyuncu kadrosunda Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar gibi ünlü isimler yer almaktadır.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı "Kardeşim Benim" adlı sinema filminde Murat Boz ve Burak Özçivit ile birlikte başrolde oynadı.

Tiyatro Oyunları

Evcilik Oyunu,   Pera Tiyatrosu

Yangın Yerinde Orkideler, Pera Tiyatrosu

Eski Fotoğraflar, Haliç Üniversitesi

Filmleri

2002 - Ayna (Kısa Film)

2002 - Uzay Sitcomu(TV Dizisi)

2003 - Hayat Bilgisi<(TV Dizisi)

2007 - 2011 - Kavak Yelleri(TV Dizisi)

2012 - Suskunlar(TV Dizisi)

2013 - Kayıp(Özlem Albayrak)(TV Dizisi)

2013 - Tamam Mıyız? (Sinema Filmi)

2014 - Bana Artık Hicran De (Hicran Eyüpoğlu)(TV Dizisi)

2015 - Mutlu Ol Yeter Mutlu Ol Yeter (Zeynep) (TV Dizisi)

2016 - Kardeşim Benim (Sinema Filmi)

Kaynak: Diyarbakır Söz