RTÜK'ten seçim çalışmalarına katılan Murat Kurum'un eşi hakkında açıklama geldi

Radya ve Televizyon Üst Kurulu'nda(RTÜK) Müdür olarak çalışan İBB Adayı Murta Kurum'un eşi Şengül Kurum hakkında ortaya atılan eşi için oy çalışması yapıyor iddialarına RTÜK'ten beklenen açıklama geldi.

RTÜK'ten seçim çalışmalarına katılan Murat Kurum'un eşi hakkında açıklama geldi

Rayo ve Televizyon Üst Kurulu(RTÜK) Başaknı Ebubekir Şahin tarafından yapılan açıklamada Şengül Kurum'un etik bir şekiilde davrandığı vurgulanrak izne ayrıldığı ifade edildi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin tarafından Sosyal medyadan yapılan açıklamalarda, "Bu paylaşımın neresini düzeltelim? İsmi verilerek bilinçli bir şekilde hedef gösterilen çalışanımız Sayın Şengül Kurum, etik ve ilkeli bir duruş sergileyerek 1 Nisan 2024’e kadar ücretsiz izin almıştır. Yani idari ve hukuki olarak eşinin yanında bulunmasında hiçbir mahsur yoktur. Hatta ve hatta insani olarak eşine destek vermesi takdir edilecek bir durumdur. İsterseniz bir ara bu ilkesel duruşu sergileyemeyen siyasetçi yakınları ile Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına bakalım. İşiniz gücünüz yalan yanlış algıyı üretip halkımızı kandırmak. Tekrar ediyorum, yalan yanlış algılar, paylaşımlar ve haberlerle kurumumuzu ve güzide çalışanlarımızı yıpratmanıza müsaade etmeyeceğiz." ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz