Star TV Göç Zamanı 1. bölüm ilk bölüm Vahide Perçim'li Göç Zamanı 30 Ocak ! Göç Zamanı konusu ne? Göç Zamanı oyuncuları kimler Özet seyret!

Star Tv ekranlarında henüz başlayan Vahide Perçin'li Göç Zamanı dizisinin konusu ne? Göç Zamanı oyuncuları kimler? Reyting rekorlarını kıracağa benzeyen Göç Zamanı dizisi nerede çekiliyor! Göç Zamanı ve Vahide Gördüm hakkında bilinmeyenler detayda

Star TV Göç Zamanı 1. bölüm ilk bölüm  Vahide Perçim'li Göç Zamanı 30 Ocak ! Göç Zamanı konusu ne? Göç Zamanı oyuncuları kimler Özet seyret!

Star Tv ekranlarında henüz başlayan Vahide Perçin'li Göç Zamanı dizisinin konusu ne? Göç Zamanı oyuncuları kimler? Reyting rekorlarını kıracağa benzeyen Göç Zamanı dizisi nerede çekiliyor! Göç Zamanı ve Vahide Gördüm hakkında bilinmeyenler detayda

Göç Zamanı - İnternete Özel 1. Bölüm Fragmanı

Göç Zamanı 1. bölüm izle

Göç Zamanı

 

Göç Zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun;  gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin;  onlara sahip çıkmak için çırpınışının öyküsünü anlatıyor. 

Yıllarca annesini ‘kuma anne’ bilen ve onu öldürmek için gelen Yemin… Cennet önce ona kendisinin annesi olduğunu kabullendirmeye çalışacak. Zümrüt ise girdiği bu parıltılı dünyada, yolunu kaybedecek. Cennet kızına sahip çıktığında ise çok geç olacak; geriye kalbi kırık bir genç kız ve masumiyetini kaybetmiş bir aşk hikayesi kalacak. Bu zengin çevreden tiksinen Kiraz ise bambaşka bir hayalin peşinden gidecek. Cennet bir kez daha kadının değişmeyen yazgısını görecek ve yeniden isyan edecek ama umudunu asla kaybetmeyecek. Çünkü o anadır. Dünya yansa da çocuklarını kanatları altına alacak, o sıcak kucak onlar için daima sığınılacak son kale olarak varlığını sürdürecek.

Yayın Günü: 30 Ocak Cumartesi

Yayın Saati: 20.00

GÖÇ ZAMANI KONUSU

Göç Zamanı, bir annenin; Cennet'in zulümden kaçırdığı çocuklarıyla birlikte bilmeden girdiği bir cehennemde; her biri gözlerinin önünde dağılıp giderken onlara sahip çıkmak için gösterdiği inanılmaz mücadeleyi ve onlar için çırpınışının öyküsünü anlatıyor. 

Cennet'in üç kızı var. Bir de yıllarca annesini ‘kuma anne’ bilen ve onu öldürmek için gelen Yemin..  Cennet önce Yemin'e kendisinin annesi olduğunu kabullendirmeye çalışacak. Zümrüt ise girdiği o parıltılı dünyada yolunu kaybedecek.. Cennet kızına sahip çıktığında ise çok geç olacak; geriye kalbi kırık bir genç kız ve masumiyetini kaybetmiş bir aşk hikayesi kalacak.

Bu zengin çevreden tiksinen Kiraz ise bambaşka bir hayalin peşinden gidecek. Cennet bir kez daha kadının değişmeyen yazgısını görecek ve yeniden isyan edecek ama umudunu asla kaybetmeyecek. Çünkü o anadır. Dünya yansa da çocuklarını kanatları altına alacak, o sıcak kucak onlar için daima sığınılacak son kale olarak varlığını sürdürecek.

GÖÇ ZAMANI OYUNCULARI KİMDİR?

Göç Zamanı: Cennet

Gözü kara bir anne.. Gerekirse ölebilecek kadar.. Cehennem gibi bir hayata boyun eğmeyen bir kadın Cennet..  Yalnız kızlarının değil hayatına girdiği tüm insanların hayatı değiştirecek bir kadın.. Cennet baş eğse de asla boyun eğmez. Aşk konusunda yaralı.. Bu yüzden kendisi gibi başka birini yaralamaktan korkuyor. Bu yüzden Sevgi’den nefret bile etse onu kendi cehennemine sürüklemeyi göze alamaz. Başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmak istemeyen bir kadın.. Kendini bildi bileli halı dokuyor. Peki İstanbul’da karşılaşacağı zorluklara nasıl göğüs gerecek? Nev-i şahsına münhasır kişiliğiyle hükmünü süren bir kadın.. Cennet'in hikayesi izleyicinin gönlüne taht kurmaya aday..

Göç Zamanı: Yılmaz

Yılmaz başarılı ve vicdanlı bir adam.. Değerleri olan ve onlara sahip çıkmayı bilen güçlü bir karakter.. Tek kusuru belki deaşık olmak olacak … Her zaman duracağı yeri bilmesine rağmen, iyi bir eş olamadığı gibi babalıkta da başarılı değil. Küçüklüğünden beri halı ve kilim dokumacılığına meraklı.. O ne kadar iyi olursa olsun Demir’e yetemiyor. Cennet’in müdahalesine kadar da ne olduğunu anlayamayacak. Sevgi ile mutsuz bir evlilikleri var. Bir gün diğer yarısı gerçek aşkını bulacağına inanıyor. Bilal adında bir düşmanı var. Yıllar önce verdiği bir söz ise kaderini değiştirecek.

Göç Zamanı: Hanım

Kötülük onun ruhunda.. Hanım Cennet’i ne kadar sevmiyorsa oğlu Yemin’e o kadar tapıyor. En büyük yarası çocuk sahibi olamamak.. Başlangıçta ani kararlar vererek geleceklerini nasıl tehlikeye attığını hesaplayamıyor. Hayattaki tek avantajı varlıklı bir ailede doğması.. Yemin’in kendinden vazgeçeceğini hiç aklına getirmeden yanlış hamleler yapan Hanım, sonunda yalnız kalıyor.

Göç Zamanı: Artem

Yılmaz'ın hem dostu hem de iş ortağı.. Genç yaşta eşini kaybetti ve hayatını kızına adadı. Kızına tapan bir baba.. Cennet’in hep kızları için hayalini kurduğu baba modeli.  İşinde mert..  Bağ kurmaktan, duygularını ifade etmekten korkmayan, dürüst bir adam…Hayat duruşu sağlam.. Fakat Yılmaz’la olan dostluğunun arasına istemeden olsa Cennet giriyor. Artem’in gönlü Cennet’ten yana olsa da Cennet’i buna ikna etmesi kolay olmayacak. 

Vahide Gördüm kimdir

, 13 Haziran 1965 tarihinde Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak İzmir’de doğmuştur. Asıl adı Vahide Perçin’dir. Lisede grafik okudu, Üniversiteye başladığında İktisat Fakültesine girdi. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı, oraya devam etti. Okul devam ederken Ankara Sanat Tiyatrosu (AST) oyuncusu Altan Gördüm ile 1992 yılında evlendi. 

Okuldan mezun olunca eşiyle birlikte Ankara'ya yerleşti ve AST'a girdi. Daha sonra Devlet Tiyatrosu'nun teklifini kabul edip Adana'ya gitti. Çeşitli tiyatro oyunlarında görev aldı. Ankara'ya tayin olmayı beklerken 2003 yılında annesinin ölüm haberini alır. İzin alıp cenazesine gidemez. O gece sahneye çıkarken kararını verir. Sezon biter bitmez istifa edip Ankara'ya döner.

Vahide Gördüm 2003'de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı ve tanındı. Gördüm ailesi İstanbul'a yerleşti. Hemen arkasından Hırsız Polis dizisindeki Fulya rolüyle seyirci karşısına çıktı. 2006'da İlk Aşk filminde Çetin Tekindor'la başrolü paylaştı. 2007 yılında Annem adlı dizide Zeynep Eğilmez karakterini canlandı.

Adını Feriha Koydum dizisinde başrol oyuncusu olarak başarıyla Zehra Yılmaz rolünü sürdürdü. Fakat dizinin 3. sezonundan itibaren diğer başrol oyuncusuHazal Kaya ve yardımcı oyuncular Barış Kılıç ve Ceyda Ateş gibi oyuncularla beraber dizinin kadrosundan ayrılmıştır.

2012 senesinde Private Practice adlı dizinin uyarlaması olan Merhaba Hayat adlı bir medikal dizide doktor rolünde oynamıştır.

2011 senesinde meme kanseri olduğunu öğrendi, yoğun bir tedavi sürecinin ardından hastalığı yendi.

Vahide Gördüm, 1991 yılından beri tiyatro oyuncusu Altan Gördüm ile evli olup Alize Gördüm (d.1994) adında bir kızları vardır. 22 yıldır evli olduğu eşinden Mart 2013’de boşanıp kendi kızlık soyadı olan Perçin‘i kullanmaya başlamıştır.

2013 senesinin haziran ayında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine Hürrem Sultanolarak girdi.

Ödülleri : 

1996 - Sanat Kurumu, En İyi Kadın Oyuncusu Ünvanı

2007 - 14. Altın Koza Film Festivali, "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülü (İlk Aşk) 

2007 - Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri, "En İyi Tiyatro Oyuncusu" Ödülü (Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler) 

2007 - İsmail Dümbüllü en iyi tiyatro oyuncusu ödülü

2008 - Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Yılın Ödülleri, "Yılın Kadın Oyuncusu" Ödülü (Kanal D Annem Dizisi) 

2008 - Galatasaray Üniversitesi 2008'in "En"leri, en iyi kadın tiyatro oyuncusu ödülü 

Tiyatro oyunları: 

2007 - Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler : Éric-Emmanuel Schmitt - Oyun Atölyesi 

2002 - Olağanüstü Bir Gece : Jerome Chodorov - Adana Devlet Tiyatrosu 

2000 - Ayrılık : (Behiç Ak) - Ankara Sanat Tiyatrosu 

2001 - Cadı Kazanı : Arthur Miller - Adana Devlet Tiyatrosu 

2001 - Kızılırmak Karakoyun : Tuncer Cücenoğlu - Adana Devlet Tiyatrosu 

1999 - Köse Dağın Köprüsü : Erol Aksoy - İzmir Devlet Tiyatrosu 

1998 - Barış : Aristopfanes - İzmir Devlet Tiyatrosu 

1997 - Oyunun Oyunu : Michael Frayn - İzmir Devlet Tiyatrosu 

1996 - Şeytan Örümceği : Erdogan Aytekin - İzmir Devlet Tiyatrosu 

1994 - Pazar Keyfi : G. Mitchelle - Ankara Sanat Tiyatrosu 

1993 - 403.Kilometre : İsmet Küntay - Ankara Sanat Tiyatrosu 

1992 - Yer Demir Gök Bakır : (Yaşar Kemal - Ankara Sanat Tiyatrosu 

Fehmi Paşa Konağı : Turgut Özakman

Macbeth : William Shakespeare

Filmleri:

2012 - Ayhan Hanım 

2011 - Zefir 

2008 - Devrim Arabaları 

2007 - İyi Seneler Londra 

2006 - Kilit

2006 - İlk Aşk 

2004 - Anlat İstanbul 

Televizyon Dizileri :

2003 - 2005 - Bir İstanbul Masalı

2005 - Hırsız Polis

2007 - 2009 - Annem

2011 - 2012 - Adını Feriha Koydum

2012 - 2013 - Merhaba Hayat

2013 - Muhteşem Yüzyıl

TALAT BULUT BİYOGRAFİSİ

Talat Bulut, 23 mart 1956’da Sarıkamış Kars'da Medet Bulut - Altun Bulut çiftinin 10uncu çocukları olarak doğdu. Talat Bulut doğduğunda babası Medet BulutTCDD’a Sarıkamış istasyonunda görevli bir yol memurudur. 

1975 yılında AnkaraKurtuluş lisesini bitirdi. Eğitimini, Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği bölümünde sürdürürken 2. sınıfta iken tiyatro için okuldan ayrıldı. Talat Bulut, Aynı yıl Ankara Sanat Tiyatrosu'nun oyuncu seçmelerine katıldı, 15 kişi alacaklarmış müracaat eden 450 kişi içinden 15’e girmeyi başardı. Bir sene süren kursu birincilikle bitirdi ve sanat yaşamına 1976 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Dimitrov adlı oyunda sahneye çıkarak başladı.

1979 da Ali Özgentürk’ün yönettiği “Hazal” filminde Türkan Şoray’la birlikte oynayarak sinemaya geçtiği ilk filmi oldu.

Yeşilçam'ın "Binbir surat"ı Talat Bulut, Abuzer Kadayıf'taki rolü için yıllardır uzattığı saçlarına acımadı kestirdi.

Talat Bulut; halen sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanısıra bir yıl tekstille uğraştı, şimdilerde ise seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.

Talat Bulut, Tiyatro sanatçısı Esin Afşar ile Kerim Afşar'ın kızı Pınar Afşar (Bulut) ile evli ve Hazal (d.1996) adında bir kız babasıdır.

Müzik olarak; en çok Cecilia Bartoli dinliyor, cazz bach ve Fransız chansonlar. Türkiye’den de sadece otantik türküleri. Yönetmen olarak Fasbinder, Lars von Triers, Tarkovsky Almodovar; oyunculardan ise Al Pacino, Jeremy Irons,Emma Thompson'ı beğeniyor.

1 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren, senaryosunu yazan ve yönetmenliğiniMahsun Kırmızıgül'ün yaptığı "Mucize" adlı sinema filminde Talat Bulutbaşrolde olarak bir öğretmeni canlandırırken Mahsun Kırmızıgül, Mert Turak,Erdem Yener, Büşra Pekin ile birlikte rol aldı.

Ödülleri : 

1983’te 25. Karlovy Vary Film şenliği (Çekoslavakya) Prag Ün. Sinema Enstitüsü “Karakter oyunculuğu ödülü” , Derman

1983’te 20. Antalya Film Festivali’nde ‘Derman’ adlı filmle ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

1988’de Orhan Oğuz’un ‘Her Şeye Rağmen’ adlı filmiyle I. Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçildi. 

1995’de 7. Ankara Film Festivali , En İyi Erkek Oyuncu, Manisa Tarzanı 

2000’de 37. Antalya Film Şenliği, En İyi Erkek Oyuncu, Melekler Evi 

2000’de 22. Siyad Türk Sineması Ödülleri, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Abuzer Kadayıf

Rol aldığı tiyatro oyunları : 

1978 - Tak-Tik : (Bertolt Brecht) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1977 - Akıllı Hayvanlar : (Ahmet Tünel) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1977 - Sakıncalı Piyade : (Uğur Mumcu) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1976 - Komün Günleri : (Bertolt Brecht) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1976 - İşçi (oyun) : (Ömer Polat) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1975 - Aladağlı Mino : (Ömer Polat) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1975 - Nereye Payidar : (Bilgesu Erenus) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1974 - Dimitrof : (Hedda Zinner)- Ankara Sanat Tiyatrosu 

1974 - Ana : (Maksim Gorki) - Ankara Sanat Tiyatrosu

Filmleri : 

2015 - Mucize 

2009 - Kasaba 

2007 - Mutluluk

2007 - Annem 

2005 - Saklambaç 

2003 - Aşk Olsun 

2000 - Melekler Evi 

2000 - Abuzer Kadayıf 

2000 - Köçek 

1995 - Cemile Ve Umudun Masalı 

1994 - Manisa Tarzanı 

1988 - Herşeye Rağmen 

1987 - Kurtar Beni 

1986 - Prenses 

1986 - Son Urfalı 

1986 - Su 

1986 - Yapayalnız 

1986 - Yunus Emre 

1985 - Kurbağalar 

1985 - Kuyucaklı Yusuf 

1984 - Fidan 

1984 - Karanfilli Naciye 

1984 - Firar 

1983 - Derman 

1982 - Göl 

1982 - Çayda Çıra 

1982 - Yaşamak Seninle Güzel 

1981 - Yılanı Öldürseler 

1980 - Beni Böyle Sev 

1979 - Hazal  

TİLBE SARAN kimdir

Tilbe Saran, 20 Mayıs 1961 tarihinde İstanbul’da Nephan Saran, İsmail Hakkı Saran çiftinin kızı olarak doğmuştur. Saint Benoit Fransız Lisesi’nin ardından,İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü ve İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 

1986 yılında Dormen Tiyatrosu'nda başladığı profesyonel tiyatro hayatını, Kenter Tiyatrosu, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları, Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu, Semaver Kumpanya ve Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu'nda sürdürdü.

Ayrıca 1995 yılında Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu’nu Cüneyt Türelve Işıl Kasapoğlu ile birlikte kurdu. Oynadığı birçok rolle ödüle layık görülen oyuncu, çeşitli radyo, sinema ve TV çalışmalarının yanı sıra seslendirme ve eğitmenlik de yapmaktadır.

Tilbe Saran, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde Eğitmenlik yaptı. Çeşitli sinema, televizyon ve radyo projelerinde rol aldı.

Tilbe Saran, 1985 yılında Rüstem Batum'la evlilik yaptı, 1992 yılında boşandı. Daha sonra Cüneyt Türel ile birliktelik yaşadı.

16. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali Açılışı'nda, Zuhal Olcay ile birlikte tiyatro şarkıları seslendirdi. Fransa’da Türkiye Sezonu projesi çerçevesinde, 2009-2010 sezonunda Paris’te sahnelenen, Sedef Ecer’in fransızca olarak kaleme aldığı “Sur Le Seuil – Eşikte” adlı oyunun Türk oyuncularından biriydi ve oyun; 17. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali’nin konuğu olarak Türkiye’de okuma tiyatrosu şeklinde oynandı.

Hem yönetmen hem oyuncu olarak sahneye geri döndüğü "Düğün" oyunu veCaner Alper'in yazıp yönettiği, "Sevgi" rolü ile Altın Portakal kazandığı "Zenne" filminin ardından İntikam dizisinde Beren Saat’in oynadığı Yağmur karakterinin annesi Hale’yi Tilbe Saran canlandırdı.

Ödülleri :

1986 - Lions Tiyatro Ödülleri "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" Hangisi Karısı - (Dormen Tiyatrosu)

1990 - Avni Dilligil Tiyatro Ödülleri : "En İyi Kadın Oyuncu" Kral Lear - (İstanbul Şehir Tiyatrosu) 

1990 - Kültür Bakanlığı "Eniyi Kadın Oyuncu" Kral Lear - (İstanbul Şehir Tiyatrosu) 

1991 - Avni Dilligil Tiyatro Ödülleri: "En İyi Kadın Oyuncu" Vanya Dayı - İstanbul Şehir Tiyatrosu 

1993 - Kültür Bakanlığı: "En İyi Kadın Oyuncu" Tartuffe - (Şehir Tiyatrosu) 

1994 - MGD Tiyatro Ödülleri "En İyi Kadın Oyuncu" Çalıkuşu - (İstanbul Şehir Tiyatrosu) 

1996 - Avni Dilligil Ödülleri "En İyi Kadın Oyuncu" Abelar Ve Heloise - (Aksanat) 

1998 - Afife Tiyatro Ödülleri "En İyi Kadın Oyuncu" Alacaklılar - Aksanat 

2002 - Afife Tiyatro Ödülleri "En İyi Komedi Kadın Oyuncu" - Tek Kişilk Şehir - (Aksanat) 

2003 - Tiyatro Dergisi "En İyi Kadın Oyuncu" Fernando Krapp Bana Mektup Yazmış - (Aksanat) 

2003 - Ankara Sanat Kurumu "En İyi Kadın Oyuncu" Fernando Krapp Bana Mektup Yazmış - (Aksanat) 

2003 - 4.Lions, Tiyatro Ödülleri "En İyi Kadın Oyuncu" Fernando Krapp Bana Mektup Yazmış - (Aksanat) 

2006 - Tiyatro Dergisi "Yılın Kadın Oyuncusu" - Nathalie - Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu 

2008 - Lions Tiyatro Ödülleri "En İyi Kadın Oyuncu" Koca Bir Aşk Çığlığı" - Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu 

2008 - 14.Sadri Alışık Ödülleri "En İyi Kadın Oyuncu" Cesaret Ana ve Çocukları - Semaver Kumpanya 

2011 - 48. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Zenne) 

Oynadığı Bazı Tiyatro Oyunları : 

2014 - Savaş (oyun) : Lars Noren - Tiyatro Pürtelaş 

2011 - Düğün : Tilbe Saran - Evren Ercan - Eda Çatalçam - Ayşe Bayramoğlu - Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu 

2008 - Cesaret Ana ve Çocukları : Bertolt Brecht - Semaver Kumpanya 

2006 - Koca Bir Aşk Çığlığı : Josiane Balasko - Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu 

2005 - Nathalie : Philippe Blasband - Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu - 

2004 - İki Hayat Sonra : Brian Friel - Kent Oyuncuları - 

2003 - Fernando Krapp Bana Mektup Yazmış - Tankred Dorst - Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu 

2002 - Tek Kişilik Şehir - Behiç Ak - Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu 

2001 - Bay Knepp - Jorge Goldenberg 

2000 - Sevilmek - Bilge Karasu - Aksanat Prodüsiyon Tiyatrosu 

1999 - Molly S. : Brian Friel - Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu 

1998 - Alacaklılar : August Stringberg - Aksanat Prodüsiyon Tiyatrosu 

1997 - Abelard Ve Heloise : R. Duncan - Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu 

1996 - Martı : Anton Çehov - Kent Oyuncuları 

1995 - Çalıkuşu : Reşat Nuri Güntekin - İstanbul Şehir Tiyatrosu 

1994 - Vanya Dayı - Anton Çehov - İstanbul Şehir Tiyatrosu 

1992 - Tartuffe - Moliere - İstanbul Şehir Tiyatrosu 

1990 - Kral Lear - William Shakespeare - İstanbul Şehir Tiyatrosu 

1989 - Hangisi Karısı - Ray Cooney - Dormen Tiyatrosu 

Filmleri ve Dizileri :

Oyuncu :

2014 - Şeref Meselesi (Zeliha Kılıç) (TV Dizisi) 

2014 - Çekmeceler (Saadet) (Sinema Filmi) 

2013 - İntikam (Hale) (TV Dizisi) 

2012 - Dövmenin Dili (Seslendiren) (TV Filmi) 

2011 - Zenne (Sevgi) (Sinema Filmi) 

2009 - Turquaze (Meryem) (Sinema Filmi) 

2008 - Beni Unutma (Havva) (TV Dizisi) 

2005 - Madagaskar (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi) 

2004 - Troia (Seslendirme) (TV Dizisi) 

1998 - Kaç Para Kaç (Parktaki Kadın) (Sinema Filmi) 

1996 - Bir Erkeğin Anatomisi (Saime) (Sinema Filmi) 

1994 - Kaygısızlar (Terbiye - 4) (TV Dizisi) 

1986 - Çalıkuşu (Nazmiye) (TV Dizisi) 

1986 - Vazife Uğruna (Şehnaz Dilan Seslendirmesi) (Sinema Filmi) 

1985 - Züğürt Ağa (Nilgün Nazlı Seslendirmesi) (Sinema Filmi) 

1985 - Gülüşan (Yaprak Özdemiroğlu Seslendirmesi) (Sinema Filmi) 

1984 - Tutku (Hülya Avşar Seslendirmesi) (Sinema Filmi) 

1984 - Cumartesi Cumartesi (Carole Laure Seslendirmesi) (Sinema Filmi) 

1983 - Kuruntu Ailesi (Didem) (TV Dizisi) 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler