Survivor 2016 20 Mart (yeni bölüm) fragmanı - Gönüllülerde büyük kavga

Survivor’da bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve kaybeden takımdan biri eksilecek. İşte bu oyunun oynandığı Survivor 2016 20 Mart yeni bölüm 28. Bölüm fragmanı yayında ve izlemek için haberimizdeki detaylara bakabilirsiniz. 20 Mart 2016 Survivor’da Gönüllüler dokunulmazlık oyunu esnasında birbirine giriyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımları kıyasıya bir dokunulmazlık mücadelesi verecek. İşte Survivor 2016 yeni bölüm (20 Mart) fragmanı detayları…

Survivor 2016 20 Mart (yeni bölüm) fragmanı - Gönüllülerde büyük kavga

TV8’in en çok izlenen ve beğenilen yarışma programı Survivor’da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor’ın kalbi durumundaki oyun olan dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor 2016 20 Mart 28. Bölüm (yeni bölüm) tanıtımında neler var neler, hepsini sizler için derledik. Survivor 28. Yeni bölüm fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

ÜNLÜLER ARTIK KAZANMAK İSTİYOR

Survivor 2016’da 6 oyundur kazanamayan Ünlüler bu dokunulmazlık oyununu kaybetmeleri durumunda yine bir veda konseyi yaşayacaklar. Dolayısıyla Ünlüler takımı artık kazanmak ve kendilerine gelmek istiyor. Gönüllüler takımında ise seriyi sürdürüp Ünlüler’e galibiyet duygusunu unutturmanın peşinde.

GÖNÜLLÜLERDE BÜYÜK KAVGA

Survivor 2016 20 Mart fragmanında dikkat çeken çok önemli bir ayrıntı var. Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu esnasında birbirine giriyor. Önce Semih ve Zafer kavga ediyor, Zafer Semih’in üzerine yürüyor. Gizem Kerimoğlu çıktığı oyunda bilerek kaybedince takım soruyor bunu, Kerimoğlu da “Nihal çıkar alır oyunu” diyerek tepki gösteriyor. 20 Mart dokunulmazlık oyununda Semih ve Gizem Kerimoğlu bilerek kaybediyor. Semih ve Gizem Kerimoğlu ile Gönüllüler takımının diğer yarışmacıları arasındaki ipler iyice kopuyor. Bu kavganın sonucunun ne olacağı fragmanda gözükmüyor. Gönüllüler’de Nihal, Efecan ve Gizem Memiç’in hedefinde İbrahim Giydirir var. İbrahim’in fazla yemek yediğinden ve başkasını düşünmediğinden yakınanlar tepkilerini dile getiriyor.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK?             

Survivor 28. Bölüm tanıtımında izleyeceğiniz üzere Survivor’ın en önemli oyunu olan dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Adadan eksilmek istemeyen iki takım da ölümüne mücadele ediyor adeta. Adada bir hafta daha kalmak isteyen Gönüllüler ve Ünlüler birbirleriyle yarışıyor. 20 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, sorusunun yanıt bulacağı Survivor 2016 28. Bölüm Pazar (bu akşam) TV8’de.

KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK?

Bu arada merak edilen bir diğer konu da konseyde kimin isminin yazılacağıyla alakalı. Survivor 20 Mart 2016 dokunulmazlık oyununu kaybeden takım konseye gidecek ve elenmesini istedikleri kişiyi eleme adayı olarak gösterecekler. Heyecan, aksiyon, kavga, tartışma, hırs ve ihtirasın tavan yapacağı Survivor 2016 20 Mart 28. Bölüm Pazar (bu akşam) saat 20.00’de TV8’de.

SURVIVOR 2016 28. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz