Survivor 28 Şubat Bireysel dokunulmazlık kolyesini kim kazandı? O artık dokunulmaz

TV8’den ekranlara gelen ve özellikle Pazar akşamları heyecanın üst seviyeye tırmandığı Survivor 2016 28 Şubat akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetti. Gönüllüler takımı yarışmacıları kendi aralarında bireysel dokunulmazlık kolyesini almak için kapıştı. Peki, bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlık sembolünü kim aldı, Gönüllülerde dokunulmaz kim oldu ve kimin ismi yazılamayacak? Tüm soruların yanıtını aldığı bireysel dokunulmazlık oyunu haberimizde.

Survivor 28 Şubat Bireysel dokunulmazlık kolyesini kim kazandı? O artık dokunulmaz

Survivor 28 Şubat 2016 akşamı ekranlara gelen 13. Bölümde izleyicilerin ağızları açıkta kaldı. Önce dokunulmazlık oyunu heyecanıyla ekrana kilitlenen vor fanatikleri Gönüllülerin bu oyunu kaybetmesiyle beraber bireysel dokunulmazlık kolyesi oyununa odaklandı. sel dokunulmazlık kolyesini kim aldı, SMS’e çıkması için kim adayı çıkaracak, kimin ismi yazılamayacak, bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı gibi sorular yanıtını buldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU İLK ELENENLER

Tepsilerin üzerindeki topu düşürmemek için çalışan Gönüllüler takımı yarışmacıları bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanmak için ellerinden geleni yaptı. 28 Şubat 2016 akşamı Survivor’da Gönüllüler takımı kendi aralarında yarıştı. Bireysel dokunulmazlık oyunu başladı ve ilk elenen isimler Damla ve Nihal oldu. Daha sonra uzun süre devam etti oyun ve sunucu Alp Kırşan komut verdi yarışmacılar tek ayak üstünde yarıştı. Tek ayakta elenen isimler ise sırasıyla;  Zafer, İbrahim, Efecan, Semih, Aylin ve Serkay oldu.

GİZEM KERİMOĞLU MU KAZANDI GİZEM MEMİÇ Mİ?

Bireysel dokunulmazlık sembolü oyununda sona gelindi artık. İki Gizem kaldı sona. Gizem Kerimoğlu ve Gizem Memiç müthiş bir konsantrasyonla tek ayakta güzel yarıştılar ve 10 dakikanın üstünde sürdü bu yarış. Gizem Memiç de daha fazla dayanamadı ve Gizem Kerimoğlu kazanan isim oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu Gizem Kerimoğlu kazandı ve Gizem Kerimoğlu’nun ismi artık eleme adayı olarak yazılamayacak. Gizem Kerimoğlu aynı zamanda bir ismi de eleme adayı olarak gösterebilecek. Survivor’ın başından beri Semih Öztürk’le takılan ve takımla arası olmayan Gizem Kerimoğlu Bireysel dokunulmazlık kolyesini de kazanınca sevincini Semih Öztürk ile paylaştı ve Semih’e sarıldı. Gizem Kerimoğlu’nun Survivor 28 Şubat ada konseyinde kimi eleme adayı göstereceği büyük heyecanla bekleniyor. Survivor ada konseyiyle ilgili detayları da an be an sitemizden takip edebileceksiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz