Survivor All Star yeni Bölüm (43. Bölüm) fragmanı!

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor All Star 43. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor Birleşme partisinden sonra gönüllüler ve ünlüler aynı adada yaşamaya başlamıştı. Acun Ilıcalı’nın onlara yaptığı kötü sürprizi de vardı. Takımlar her şeyi baştan yapmıştı. Survivor All Star Cumartesi yeni bölümde ise yine macera, dedikodu, hırs ne ararsanız var. İşte Survivor All Star yeni bölüm ile ilgili ayrıntılar…

Survivor All Star yeni Bölüm (43. Bölüm) fragmanı!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Survivor All Star’da Birleşme Partisi gecesi Yok Böyle Dans yarışması oynayan ve gönüllerince eğlenen yarışmacılar yeniden yaşam zorluklarıyla mücadele etmek zorunda kalmıştı.

SURVIVOR ALL STAR YENİ BÖLÜM'DE NELER OLACAK?

Survivor All Star’ın yayınlanan 43. Bölüm (yeni bölüm) fragmanında Serenay ve Berna arasındaki gerginlik sürecek mi? Merve Aydın Serenay hakkınde neler diyor? Ünlüler ve Gönüllüler aynı adada mutlular mı? Cumartesi oynanacak ödül oyununu kim kazanacak? Bütün soruların cevabı Cumartesi akşamı saat 20.00’de yanıt bulacak. Survivor All Star Yeni Bölüm Fragmanındaki detayları da aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SURVIVOR ALL STAR’DA ÖDÜL OYUNU OYNANACAK?

Survivor All Star’da Cumartesi akşamı çok zor ve kıyasıya çekişmeye sahne olacak bir ödül oyunu oynandığını göreceğiz.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor All Star 43. Bölüm 2 Mayıs fragmanını izlediğinizde anlayacağınız üzere müthiş ve zorlu bir ödül oyunu oynanacak. Ödülün ne olduğu ise 1. fragmanda görülmüyor.

SURVİVOR ALL STAR 43. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz